RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Del Bosque ser mot EM

EM: Vicente del Bosque ser frem mot EM.
EM: Vicente del Bosque ser frem mot EM. Foto: Darren Staples (Reuters)
Spania-sjefen akter å fortsette som spansk landslagssjef.

Vicente del Bosque akter å fortsette som Spanias landslagssjef i fotball tross VM-fiaskoen i Brasil. Han ser mot EM i 2016.

Del Bosque brøt torsdag stillheten om sin framtid ved å si at han akter å fortsette i jobben. Han mener at laget ikke trenger betydelige utskiftninger for å kunne kjempe om EM-gull om to år.

Spania vant tre titler på rad med EM-gull i 2008 og 2012, VM-gull i 2010. I sommer fikk triumfferden en brå slutt da det spanske laget ble feid rett ut av VM-sluttspillet etter tap i sine to første gruppekamper mot Nederland og Chile.

- Vi kan gjøre det mye bedre. Vi må komme oss tilbake på sporet. Vi kommer til å forsøke å forsvare tittelen vår i neste EM, sa Del Bosque torsdag.

- En drastisk revolusjon er ikke nødvendig. I stedet må vi fortsette på samme sti, med noen mindre endringer.

63-åringen overtok landslaget etter EM-gullet i 2008. Han har kontrakt til 2016.

- Jeg har vært i kontakt med forbundet under denne tenkepausen, og de kom til at de siste seks årene veide tyngre enn to dårlige kamper, sa han.

- Forbundsledelsen er positiv og setter pris på arbeidet jeg har gjort. Vi føler oss sterke og kommer til å fortsette jobben som før. Vi planlegger for de kommende kampene i visshet om at vi trenger å gjøre noen endringer i laget, i tråd med endringene som er gjort tidligere. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere