RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Del Piero-show foran Maradona

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Den aldrende målmaskinen viste at de gamle er best.

REAL MADRID - JUVENTUS 0-2:

For to uker siden scoret han et fantastisk mål da Real Madrid ble slått i Torino. Onsdag var han i enda bedre form da Real Madrid ikke hadde sjanse til å hamle opp med Juventus-spissen og italieneren noterte seg for to scoringer, den første av det vakre slaget. Kort sagt - Alessandro Del Piero er en spiller man aldri skal avskrive.

På tribunen satt en nybakt argentinsk landslagssjef ved navn Diego Maradona, og han var nok ikke lite imponert over 33-åringen.

Dominerte
I første omgang var Real Madrid dominerende i banespillet. Juventus-forsvaret fikk kjørt seg godt, men holdt tett bakover. Etter 14 minutter var italienerne heldige som unngikk straffespark mot seg. Gabriel Heinze headet ballen i armene på Nicola Legrottaglie, men dommeren dømte ikke selv om hele Santiago Bernabeu skrek på straffe.

Tre minutter senere var det klart for Del Piero-show. Juventus-spilleren fikk drømmetreff fra 20 meter og ballen skrudde seg unna Iker Casillas i Madrid-buret og det ble stille på Santiago Bernabeu.

Real Madrid produserte sjanser etter smellen, men ballen ville ikke i mål. Madrid-laget hadde to kjempesjanser på overtid av første omgang, men lagene gikk til pause med en 1-0-ledelse til bortelaget.

Alder ingen hindring
Andre omgang fortsatt der den første slapp. Real Madrid hadde ballen mest, men Juventus var farlige på kontringer. Italienerne satte opp en sterk defensiv mur som offensive Madrid-spillere slet med å bryte ned.

Men så var det tid for superveteran Del Piero igjen. På et Juventus-frispark fra 28-meters hold skrudde han ballen vakkert over muren og helt ned i høyre hjørnet. Igjen utakbart for Casillas. Og igjen viste italieneren at han fortsatt kan regnes som en av Europas giftigste spisser.

Frustrasjonen var åpenbar hos Real Madrid og spillerne surnet til etter scoringen. Men spesielt Royston Drenthe var svært så frisk for hjemmelaget og sto bak de fleste sjansene for Real Madrid. Men til tross for flere målsjanser, maktet ikke Madrid å bryte gjennom forsvarsmuren til Juventus og dermed endte det 0-2 på Santiago Bernabeu.

Juventus har dermed ti poeng på fire kamper og har full kontroll i gruppe H. Real Madrid er fortsatt innehaver av andreplassen i gruppa med sine seks poeng.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere