RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Ødela Ronaldo-perle - legger seg langflat

Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo ga sin tidligere klubbkollega så hatten passet.

PORTUGAL - SPANIA 4-0:

Manchester Uniteds Nani beklager at han ødela Cristiano Ronaldos magiske mål mot Spania.

Portugal leverte festfotball og rundspilte verdensmesterne fra Spania i onsdagens naboduell i Lisboa. 0-4 var stygge saker for seiersvante spanjoler, men det burde vært mer.

En drøy halvtime ut i første omgang var nemlig Cristiano Ronaldo sikker på at han hadde sendt hjemmelaget i ledelsen på usedvanlig lekkert vis. Lagkamerat – og tidligere Manchester United-kompis – Nani ville det imidlertid annerledes.

Vakkert
Ronaldo lurte enkelt Spanias Gerard Pique, dro deretter med seg ballen under sålen og vippet den deretter vakkert over to mann og inn mot det tomme spanske målet. Der kom en offsideplassert Nani stormende og headet ballen inn i nettet.

Linjemannen avvinket helt korrekt for nettopp offside – hvilket ikke falt i god jord hos regissøren bak situasjonen. Ronaldo vrengte av seg kapteinsbindet og kastet det demonstrativt i bakken i sinne.

Etter kampen beklaget Nani at han ikke hatt latt ballen sprette i mål.

- Jeg berørte ballen fordi jeg ikke trodde jeg var offside. Alt skjedde så fort, sa Manchester United-profilen ifølge nyhetsbyrået PA.

- Etter å ha tenkt gjennom det, beklaget jeg til Ronaldo. Det var en strålende prestasjon, og jeg skulle ikke ha ødelagt den, tilføyde han.

Sint på dommeren
Mannen bak kunstmålet var mer opptatt av dommertrioen enn å kjefte på sin egen lagkompis. Real Madrid-stjernen mente ballen allerede var i mål da Nani satte hodet på den.

- Jeg forstår det ikke, selv en blind mann kunne se at det var mål. Ballen var en halvmeter inne i nettet, sa han til den spanske sportsavisen Marca.

- Jeg vet ikke om det er en tilfeldighet, men mine flotteste mål på landslaget blir annullert. Jeg husker et brassespark som heller ikke ble godkjent, tilføyde han.

Trøsten onsdag var at den annullerte scoringen ikke ble utslagsgivende for utfallet av kampen. Portugal var best fra begynnelse til slutt og vant lekende lett etter scoringer av Carlos Martins, Sergio Ramos (selvmål), Helder Postiga og Hugo Almeida.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere