RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Demidov til Vålerenga?

(Scanpix/Montasje Side2)
Sist oppdatert:
Midtstopperen savner kjæresten Christina Vukicevic.

Real Sociedad-spiller og landslagsstopper Vadim Demidov sier til TV 2 Sporten at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt som går ut i januar 2013.

- Jeg har ett år igjen og har sagt til klubben at jeg ikke vil forlenge utover det. For å få penger for meg, må de selge meg i sommer, sier Demidov til TV 2 Sporten.

Midtstopperen er usikker på hva som blir hans neste stoppested, men forteller at det er landslagsplassen som blir avgjørende for han endelige beslutning.

- Jeg vil ha den plassen ved siden av Brede (Hangeland). Jeg må spille fast for å ta den plassen på landslaget. Nå er jeg drittlei av å spille mot Wales og Nord-Irland. Jeg vil komme til et mesterskap. Det føler jeg hele Norge fortjener, sier Demidov.

Men det virker ikke å bare være landslagsplassen som er i tankene til Demidov om dagen. I intervjuet med TV 2 Sporten, innrømmer spilleren at han savner kjæresten og at Oslo og Vålerenga dermed frister.

- Vålerenga er selvfølgelig interessant. Oslo er der jeg føler meg hjemme. Det er der familien min bor og jeg begynner å forstå at jeg har faktisk en kjæreste i Oslo også, sier Demidov.

Demidov er i et forhold med hekkeløper Christina Vukicevic, og paret er blitt ett av Norges nye kjendispar.

- Jeg skjønner at det blir styr, men det er verdt det. Det hjelper meg veldig å ha den støtten jeg får fra henne, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere