RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Demidov vurderte håndball

Foto: Morten Holm/SCANPIX
Sist oppdatert:
Vadim Demidov hadde lyst til å gå tilbake til håndballen da Sandefjord vraket ham.

Rosenborgs Vadim Demidov (21) er blitt landslagsspiller allerede i sin første sesong som tippeligaspiller. Men veien frem har vært kronglete.

Etter å ha slitt med tretthetsbrudd i ryggen det året hans gamle klubb Sandefjord rykket opp til Tippeligaen i 2005, ble unggutten veid og funnet for lett. Da kom tankene om å gå tilbake til håndballen, som han drev med tidligere.

- Jeg var inne på tanken et par uker på slutten av 2005. Sandefjord ville ikke skrive noen ny avtale med meg, men jeg slo det fra meg. Det er jeg glad for i dag, sier Demidov i et intervju i VG tirsdag.

Og håndballandslagets trener, Gunnar Pettersen, mener Demidov hadde nok talent til at han kunne endt opp med landslagsspill der i stedet.

Slik gikk det imidlertid ikke. Demidov ble reddet av Manglerud/Star, som ga ham tillit. Deretter gikk ferden videre til Hønefoss, før han endte opp med tippeligaspill i Rosenborg, og nå altså muligheten til å få sin A-landslagsdebut mot Uruguay.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere