*Nettavisen* Sport.

Den tidligere RBK-rebellen sjokkerte igjen

Nicki Bille Nielsen skaper overskrifter nok en gang.

29.09.15 18:27

Det er ikke første gangen dansken gjør noe som gir ham oppmerksomhet, og denne gangen tok han målfeiringen lengre enn mange andre.

For etter at han satte inn 2-2 på straffespark i sluttsekundene mot Hobro, spurtet han bort for å feire med Esbjerg-fansen.

Og hva er vel da mer naturlig enn å ta tak i et ølbeger og helle det over seg selv?

Øltørst
Vi vet om mange ting, men det var altså nettopp dette den kontroversielle dansken fant ut at han skulle gjøre.

Den tidligere Rosenborg-spissen tok til seg et ølbeger, lente hodet bakover og helte i vei. Det som ikke traff munnen rant over resten av overkroppen.

Og han hadde en helt naturlig forklaring på hvorfor han valgte å gjøre det.

- Det var fantastisk. Det er slike ting man spiller fotball for. Jeg fikk til og med helt en øl over meg selv, fordi jeg var helt utkjørt, sa han i et intervju med Esbjergs klubb-TV.

Kontroversiell
Under danskens tid i Rosenborg skapte han også store overskrifter.

Han ble arrestert etter en tur på byen og anmeldt for ordensforstyrrelser, noe han senere beklaget og la seg flat for å ha gjort.

Han har også vært arrestert av dansk politi, etter å ha spyttet og slått mot en tjenesteperson, og han hisset på seg Rosenborg-fansen da han rev i stykker egen drakt i fullt raseri under en kamp i Tippeligaen.

For episoden mot dansk politi ble Esbjerg-spissen idømt 60 dagers betinget fengsel og 80 dager samfunnsstraff. Bille Nielsen valgte å ikke anke saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag