Gå til sidens hovedinnhold

Denne 5-åringen sjarmerer hele verden

Sjekk hvorfor Alejandro Rodriguez (5) er blitt en stor snakkis.

Det kan gå hardt for seg når man konkurrerer i idrett, enten man er stor eller liten, utøver eller lagleder eller funksjonær.

Under en kamp mellom to barnelag i Las Palmas, Gran Canaria, forrige lørdag, kom ytterligere et bevis på dette. Treneren til det ene laget ble rasende over en dommeravgjørelse og gikk inn på banen for å konfrontere dommeren med det han antagelig mente var urimelig inkompetanse.

Hvem har vel ikke blitt forbannet på en dommer fra tid til annen?

Det var i ferd med å utvikle seg til en skikkelig krangel da fem år gamle Alejandro Rodriguez gikk imellom dem og ropte «stopp, stopp, stopp».

- De kranglet og jeg gikk imellom dem fordi jeg ville fortsette å spille. Jeg ville bare spille fotball, sier Alejandro Rodriguez.

Kampen ble spilt forrige lørdag.

Etter at nettstedet tintaamarilla.es omtalte saken og viste fram bildet, som ble tatt av faren til et av de andre barna, Ruben Lopez Estupiñan, har Alejandro Rodriguez blitt et stort samtaleemne både i Spania og på sosiale medier.

«Det er ikke Messi eller Cristiano som er de store heltene i fotball. Det er Alejandro Rodriguez», skriver én av mange som har blitt sjarmert av hendelsen på nettstedet Twitter.

HTML EMBED

Alejandro fikk god respons da det skjedde, også. Ikke bare var Ruben Lopez Estupiñan snartenkt nok til å ta bilde av hendelsen, men andre foreldre og tilskuere på sidelinjen fulgte opp med å gi femåringen stående applaus.

- Alle ropte «Bravo! Bravo!» sier hans far, Javier.

Den spanske storavisen skriver at hendelsen er en god påminnelse til de store stjernene rett før fredagens finale mellom erkerivalene Real Madrid og Atletico Madrid i Copa del Rey.

Når en gutt på fem år, klarer å vise slik ro og sportsånd, bør også voksne klare det.

- Alt som teller i fotball, er å ha det gøy, mener Alejandro.

Pappa Javier er selvfølgelig veldig stolt av sønnen sin.

- Han er veldig omgjengelig og alltid i godt humør. Jeg er veldig glad for at min sønns gest fremhever verdien av sportsånd og fair play overfor de andre barna.

Femåringen er også blitt intervjuet av TV-stasjoner. Se en reportasje her:

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg