RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Denne ballen fikser ikke Ronaldo

Disse føttene passer dårlig sammen med denne ballen, mener Danmark-keeper Thomas Sørensen.

Oslo (ANB): Danmark jager gruppeseier og status som direktekvalifisert til neste sommers EM-sluttspill i Polen og Ukraina tirsdag kveld. Thomas Sørensen vet at det blir tøft å skulle stoppe Cristiano Ronaldo, men ser én stor fordel.

Det danske landslaget spiller nemlig med Select-baller hjemme i Parken – i stedet for Adidas som brukes mange steder ellers. Det passer visstnok nevnte Ronaldo dårlig.

- Det er stor forskjell på de to ballene. Det blir absolutt vanskeligere for Ronaldo å skyte og score på langskudd, hvilket han jo er god til, sier Sørensen til det danske nyhetsbyrået Ritzau.

- Det så vi også i 2009, da Portugal og Ronaldo var i Parken sist. Han klarer rett og slett ikke å få samme fart og svev på Select-ballen som i en Adidas-ball. Han vil ikke kunne skyte på mål fra 30-40 meter med samme effekt som normalt, utdyper keeperveteranen.

Han trives godt med Select-ballen.

- En ball fra Select er enklere å bedømme. Den kan også brekke i luften, men ikke på samme måte som Adidas-ballen, som kan endre retning fem ganger på vei mot mål, sier Stoke-proffen.

- Det er det som er ubehagelig. Så på det området har jeg umiddelbart en fordel mot Ronaldo, tilføyer han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere