*Nettavisen* Sport.

Denne borteseieren må prøves

Foto: AFP/Scanpix

Store skadeproblemer i Hull og vi spiller Bristol City. Sjekk vårt oddstips.

18.12.10 13:01

LØRDAG ER DET JULE-LOTTO OG 30 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Lørdagens langoddsprogram inneholder hele 13 dueller fra vintersport, den uhyre spennende EM-semifinalen mellom Danmark og Norge og selvsagt europeisk toppfotball fra alle de store ligaene.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Legkov banker Cologna
Tippetips: Arsenal innfrir

V75 Drammen: 32 millioner til alenevinner

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Premier League: Her er juleprogrammet

Lotto: 30 millioner i potten

Av en eller annen uforståelig grunn har Norsk Tipping og bookmakerne gjort Hull til ganske så klare favoritter hjemme mot Bristol City. Riktignok har the Tigers gått fire kamper uten tap nå, men ved en nærmere kikk på motstanden er det ikke allverdens grunn til å bli imponert.

Nå kan du tippe på iPhone

Hull har møtt Preston som ligger sist, de har møtt Ipswich (som har seks strake tap), de har møtt Middlesbrough som ligger fjerde sist og de har møtt Crystal Palace (som ligger tredje sist) i sine fire siste kamper. I sin nest siste hjemmekamp tapte de for Scunthorpe som ligger nest sist.

Til lørdagens hjemmekamp mot Bristol City er i tillegg Hull hardt rammet av skader. Langtidsskadde Craig Fagan, Calen Folan og Jimmy Bullard er fortsatt ute. Forsvarsspilleren Daniel Ayala er heller ikke friskmeldt. I tillegg er både Nick Barmby og Marc Cullen blitt skadet, og spissen Richard Garcia er mer enn tvilsom.

Hos bortelaget Bristol City er det derimot bare velstand. Tre strake hjemmeseire nå, og skadeproblemene er merkbart mindre. Bristol City har i tillegg vunnet to av sine tre siste bortekamper, slo blant annet sterke Swansea borte. Superspissen Nicky Maynard (21 ligamål sist sesong) er endelig friskmeldt igjen og da ser det bra ut fremover. Det nåværende spissparet Jonathan Stead og Brett Pitman har begge scoret fem ligamål til nå.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Det står riktignok 6-2-1 på siste ni tilsvarende mellom lagene, men de to siste har begge endt uavgjort. I ettermiddag synes vi forutsetningene for at et godtgående Bristol City tar alle poengene mot et skaderammet og svekket hjemmelag, er så gode at vi utroper Bristol City til lørdagens mest spennende spill. Norsk Tipping betaler 3,10 i odds for borteseieren, men den kan dessverre ikke spilles som singel, så vi må kombinere og velger enda en kamp fra Championship.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Ambisiøse Nottingham Forest har ikke spilt ligakamp siden 29. november på grunn av de vanskelige værforholdene som har vært i England. Meget gode Aaron Ramsey er hentet fra Arsenal på lån, i tillegg er spissen Marcus Tudgay hentet fra Sheffield Wednesday. Det styrker en allerede kvalitetsfylt stall. Kaptein Paul McKenna er fortsatt usikker etter å ha mistet de fire foregående ligakampene. Også spissen Dele Adebola er usikker.

Nottingham Forest står med 2-2-1 på sine fem siste ligakamper mot tøff motstand. Tapet kom i siste kamp borte mot formsterke Leicester, mens sterke cardiff ble slått borte nest sist.

Crystal Palace må unnvære James Vaughan som er reist tilbake til Everton etter endt låneperiode og det er et klart minus for bortelaget. Viktige darren Ambrose er høyst usikker

Forest står med 4-5-0 hjemme og som i fjor er det litt høy uavgjortfrekvens. Palace har vært meget svake på bortebane, formen viser ellers 2-1-1 og bortestatsen er ikke bedre enn 1-1-8.

Norsk Tipping betaler hjemmeseieren med 1,55 i odds, det er knapt som det det må være, men vi tror et styrket Forest tar knekken på et Crystal Palace som i ettermiddag må klare seg uten James Vaughan. Vi får da en dobbel til 4,80 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag lørdag:
Kamp 68 Hull - Bristol City 1,95 2,95 3,10
Kamp 69 Nottingham Forest - Crystal Palace 1,55 3,25 4,50
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Øvrige vurderinger lørdag:
- Sterke Swansea møter karanterammet og formsvakt Sheffield United. B'en er godt betalt. 2,40.
- Hannover må unnvære sin skadede toppscorer Konan Ya (ni ligamål) og blir det tap borte mot Nürnberg selv om Moa er tilbake. 2,00 på Nürnberg-seier var lenge på blokka vår.
- Portsmouth må unnvære svært viktige spillere pga kontraktstrøbbel. Styr unna.
- Norge til begredelige 1,42 i semifinalen mot Danmark. Det er ikke i nærheten av å være spillbart. Kos dere heller med kampen.
- Cagliari må unnvære sin suspendert tremålsscorer fra sist helgs derby mot Catania. Dags for en sjelden seier til Cesena?
- Ipswich "jager" sitt sjuende strake tap og godtgående Leicester må ha en bra sjanse. Odds 2,35.
- Milan til 1,70 i toppoppgjøret mot Roma lørdag kveld. Det er for lavt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.