Gå til sidens hovedinnhold

Denne gjengen blir vanskelig å stoppe

- Vi kunne faktisk scoret flere mål, mente Wayne Rooney etter femmålseier.

WOLVES - MAN. UNITED 0-5:

Etter exiten fra Europa League i midtuka har Manchester United har kun tittelkampen i Premier League å konsentrere seg om.

Og Manchester Uniteds offensive fyrverkeri trygget tabelltoppen på Molineux. Med 5-0 over nedrykkstruede Wolves knapper United også inn på gullrivalen Manchester Citys sterke målforskjell.

- Vi kunne faktisk scoret flere mål. Vi var litt skuffet over at vi ikke scoret på alle sjansene våre, men fem mål er uansett bra, sa Wayne Rooney i et intervju på TV 2 etter kampslutt.

Spissen nøyde seg med en målgivende pasning søndag.

Bilbao-tapet glemt
Alex Fergusons mannskap viste at City skal få det svært vanskelig med å gjenerobre tabelltoppen. Den svake forestillingen mot Athletic Bilbao tidligere i uka var allerede glemt.

Wolverhampton hadde ingenting å stille å stille opp med på sin egen hjemmebane da serielederen kom på besøk. Bedre ble det heller ikke da Ronald Zubar pådro seg sitt andre gule kort seks minutter før pausen.

Da ledet gjestene allerede 1-0. Jonny Evans hadde nemlig sørget for scoret sin første nettkjenning i Premier League i sin 85. kamp på det engelske toppnivået.

Antonio Valencia var tilbake i startoppstillingen for United etter sitt skadefravær. Ecuadorianeren viste at han kan bli en viktig mann for de røde djevlene i jakten på nok et seriegull.

Først ordnet han 2-0 like etter utvisningen. Så fant han fram hovmesterblikket fra sin kantposisjon og spilte fram Danny Welbeck til 3-0-målet.

Ashley Young var svært sentral da United vant den viktige toppkampen mot Tottenham for to uker siden. Søndag var han henvist til innbytterbenken.

Stor bredde
Det viser bredden og de mange valgmulighetene Alex Ferguson har i serieinnspurten. Valencia fikk sjansen og grep den til fulle.

Etter Javier Hernández 4-0-scoring var Valencia nok en gang sist på ballen da United økte til 5-0.

Hans ellevte målgivende for i serien denne sesongen kom med et millimeterpresist innlegg mot bakre stolpe. Hernández takket og bukket og banket inn mål nummer fem på første touch.

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid