*Nettavisen* Sport.

Denne keeperen har vært for god

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (SCANPIX)

Nå må Aalesund gi ham fra seg.

18.06.09 11:08

Anders Lindegaard har gjort en god jobb i Aalesund-målet så langt. Han har fått så bra omtale at OB ikke vil forlenge låneavtalen, som går ut 12. Juli.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Hans trener, Kjetil Rekdal, sier at Anders er Tippeligaens beste keeper. Jeg har heller ikke sett noen som har vært bedre i år. Selv om vi har en god keeper på landslaget så vil jeg gi Rekdal rett i, at hvis Anders hadde vært norsk, så hadde han stått for det norske landslaget, sa Helge Skuseth, journalist i Sunnmørsposten til Tipsbladet på tirsdag.

OB skal også ha vært på besøk for å se 25-åringen i aksjon. Klubbens sportsdirektør skal ha sagt at:

- Utleien til Aalesund har gått etter planen. Han står på et høyt nivå hver uke og har klart det ganske bra, for de er meget tilfredse med ham, og vil gjerne beholde ham. Men vi har bruk for ham, så derfor kommer han hjem 12. juli.

Lindegaard selv forventer å være førstevalget i mål når han returnerer til klubben. Oppholdet i Norge skal ha gitt Lindegaard troen på sine egne evner.

- Min utvikling har vært stigende, og den er nå på et nivå hvor OB ikke har så mange muligheter. Sagt på en annen måte, synes jeg selv at jeg er like ved å være en faen så god målmann, og jeg kan bidra med noe for en toppklubb i Danmark, sier Lindegaard til Tipsbladet.

Aalesund må dermed sette sin lit til lagets andrekeeper, Andreas Lie, såfremt de ikke henter inn en ny keeper. Veteranen Adin Brown er fremdeles skadet og kan ikke bidra i denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.