RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne mannen er Kakás problem

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Det mener Arsène Wenger.

Real Madrids Kaká har slitt med å finne tilbake til nivået han var på i sine beste dager i AC Milan.

Arsenal-manager Arsène Wenger mener Kaka er på god vei mot en formtopp, men tror det blir en tøff kamp om å få plass i José Mourinhos lag.

- Problemet til Kaká er at han spiller på samme lag som Mesut Özil, som er ung og veldig sterk. Det kommer ikke til å bli å bli lett å bli et klart førstevalg igjen, sier Wenger til Sport.

- Sterkt å komme tilbake
Kaká imponerte imidlertid i oppgjøret med Ajax i Champions League forrige uke og fulgte opp med en god kamp mot Espanyol i helgen.

- Han spiller bra igjen nå. Jeg mener uansett det er et stykke opp til nivået han var på i Milan. Det neste steget må være å bite seg fast i startelleveren, sier franskmannen.

Arsenal-manageren mener det er sterkt å komme så sterkt tilbake etter at mange mente han var godt over toppen.

- Alle sa at han var ferdig for en stund siden. Det er ikke lett for en spiller å finne tilbake til formen etter et lengre skadeavbrekk. Han trenger tid til å komme tilbake på topp.

Dyr mann
Brasilianeren har blitt linket bort fra Real Madrid ved flere anledninger, men har avkreftet alle ryktet om en exit fra Santiago Bernabeu.

I 2007 ble Kaká kåret til verdens beste spiller og henviste Cristiano Ronaldo og Lionel Messi til annen- og tredjeplass.

Det samme året ledet han Milan til Champions League-triumf i finalen mot Liverpool, i en kamp som endte med 2-1-seier for italienerne.

I 2009 ble han solgt til Real Madrid for snaue 69 millioner Euro, noe som gjør ham til den fjerde dyreste fotballspilleren i historien bak Zlatan Ibrahimovic, Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere