Denne perlen var ikke nok for Sarpsborg 08

MÅL: Steffen Ernemann sendte Sarpsborg i ledelsen før pause, men det var ikke nok for hjemmelaget mot Start. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

MÅL: Steffen Ernemann sendte Sarpsborg i ledelsen før pause, men det var ikke nok for hjemmelaget mot Start. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

- Fullt fortjent at vi kommer tilbake, sier Mons Ivar Mjelde.

13.04.14 20:11

SARPSBORG 08 - START 1-1:

Til tross for at Start kom til flere gode sjanser på Sarpsborg Stadion før pause, var det hjemmelaget som først tok ledelsen, etter scoring av Steffen Ernemann på overtid av førsteomgang.

Start presset imidlertid gjestene etter hvilen og utlignet fortjent like før slutt da Rolf Daniel Vikstøl satte inn 1-1.

Med poengdeling på Sarpsborg Stadion ligger Brian Deanes menn nå på en 4. plass med fem poeng, mens Start befinner seg på 9. plass, poenget bak søndagens motstander.

Skuffet Deane
Det var en småskuffet Sarpsborg-trener som snakket med C More etter kampen.

- Det er litt skuffende. Hvis man ikke forsvarer seg bra på dødball, så får man svi, og vi fikk svi, sier Sarpsborg-trener Brian Deane.

- Vi spilte greit i deler av kampen, men det er litt skuffende. De presset oss mot slutten og det var et rettferdig resultat, sier den tidligere Premier League-spilleren.

- Fullt fortjent
Start-trener Mons Ivar Mjelde var stolt av egne spillere etter kampen.

- Det er sånn at når man ligger under på bortebane, skal vi ha for det at vi aldri gir opp. Vi har flest sjanser, mens Sarpsborg er dødelig effektive. Det er fullt fortjent at vi kommer tilbake, sier Mjelde til C More.

- Vi kunne ha scoret flere mål her, men vi må ta med oss det vi får, sier Start-treneren.

- FORTJENT: Start-trener Mons Ivar Mjelde synes det var fullt fortjent at laget hans utlignet i Sarpsborg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix


Perlescoring
Før pause var det gjestene fra Kristiansand som skapte de største mulighetene i solskinnet på Sarpsborg Stadion.

Nærmest var Matthias Vilhjalmsson etter cirka 22 minutter, da islendingen fikk stå helt alene i feltet på en corner. Dessverre for gjestene vartet Sarpsborg-keeper Duwayne Kerr opp med en solid redning, og det stod fortsatt 0-0.

Hjemmelaget skapte også noen små muligheter med blant andre Aaron Samuel og Bojan Zajic, men det var Steffen Ernemann som kunne slippe jubelen løs, da han på herlig vis satte ballen i krysset på slutten av førsteomgang.

Start utlignet
Start presset voldsomt på etter hvilen, og Espen Hoff skapte flere problemer for hjemmelaget.

Hoff var nære scoring like før slutt da han ble spilt gjennom i feltet, men avslutningen ble reddet på strek.

Heldigvis for gjestene utnyttet de en corner få minutter før full tid. Først gikk ballen i tverrliggeren, men på returen dukker Rolf Daniel Vikstøl opp og satte inn 1-1.

Det ble også sluttresultatet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.