Denne Reus-nyheten vil skuffe mange fotballfans

BLIR HAN? Marco Reus skal være nær en ny kontrakt med Borussia Dortmund.

BLIR HAN? Marco Reus skal være nær en ny kontrakt med Borussia Dortmund. Foto: Patrik Stollarz (Afp / NTB scanpix)

Lokalavis hevder superstjernen er nær ny avtale.

09.02.15 22:00

Tyske Marco Reus er regnet som én av verdens aller beste og ikke minst mest ettertraktede spillere. 25-åringen spiller for kriserammede Borussia Dortmund.

Stjernen har blitt koblet med det som kan krype og gå av storklubber rundt om i Europa de siste årene og mange trodde Reus ville dra til sommeren.

Spilleren hadde nemlig en utkjøpsklausul i kontrakten som gjorde at han kunne dra videre for en relativt billig penge, rundt 30 millioner euro.

Denne kontrakten løp fram til 2017.

Nå tyder imidlertid mye på at Reus kommer til å signere en ny kontrakt med Borussia Dortmund, til tross for at klubben sliter voldsomt i Bundesligaen.

Det er avisen Ruhr Nachrichten som hevder dette mandag.

Dortmund-avisen hevder at 25-åringen nå har fått tilbud om en kontrakt, der denne omtalte utkjøpsklausulen nå vil være fjernet. Dette vil gjøre det langt tøffere for andre klubber å sikre seg stjernespilleren også i framtiden.

- Vi har lagt kortene på bordet og nå er det opp til Reus, sier klubbdirektør Joachim Watzke til avisen om situasjonen.

Ruhr Nachrichten skriver at partene ikke skal være så langt fra hverandre og at et offisiell melding om en forlengelse kan komme allerede i februar.

Partene skal ha forhandlet om avtalen i flere måneder.

Det er ventet at Reus, gitt han han signerer den nye kontrakten, vil bli den absolutt best betalte spilleren hos Borussia Dortmund.

25-åringen har blitt koblet med klubber som Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Atletico Madrid og Bayern München de siste årene.

Borussia Dortmund ligger på 16.-plass i Bundesliga og havner trolig utenfor Champions League neste sesong. Klubben henger imidlertid fortsatt med i den gjeveste europacupen den inneværende sesongen.

Der møter de Juventus i åttedelsfinale.

Eurosports Petter Bø Tosterud snakket med Nettavisen om Reus' framtid i januar. Da tydet mye på at han skulle skifte klubb nå til sommeren.

Se video av den Reus-samtalen her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=QaESCks2Wa5P5f8Du19oeBHaeR0VDLeoSo8LS3Q_QYefgERCAISGN1E9geYywVHdtyrhk1VCmaJMato21udlKa6F2oMY_WjcQ1JW0c4kuH3zy5ClKSZii4yd97k-9qNdJZ5hDC6gwtA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


Se også Tosterud vurdere krisen i Dortmund:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=6r5ol5ESyzg7kTtVFvwqRa4krn7rTmj9dytaqZbLpJLlI6ksN4PpzhG2S5jPo1NjrYFPqfcEXMn9Ai9Ay36t7RYxni7gnvb-C4Z1v-Go-dux_egkGma6OI5yU0L2LLWwU5gngMl_SRM&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.