RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne taklingen snudde kampen

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Wolverhampton så ut til å ha god kontroll på de tre poengene - inntil Kevin Phillips kom på banen.

BIRMINGHAM - WOLVERHAMPTON 2-1:

Wolverhampton har ikke vunnet i Premier League siden den 20.desember. Søndag så det ut til at de endelig skulle ta tre poeng igjen. For da Kevin Doyle ga Wolves ledelsen borte mot Birmingham like før pause, virket det ikke som om Birmingham hadde mer krutt å svare med.

Men etter en drøy time skjedde det som skulle snu hele oppgjøret. For Christian Benitez ble spilt alene gjennom med Wolves-målvakt Marcus Hahnemann. Benitez var riktignok i offside, men Hahnemann var årvåkent ute og fikk taklet ballen vekk. Taklingen sørget imidlertid for at Benitez ble liggende, og til syvende og sist måtte byttes ut.

Inn kom Kevin Phillips. Spissen som hadde vært skadet de siste tre ukene ble akkurat kampklar til oppgjøret mot Wolves, og han skulle vise fram gamle kunster.

For Phillips, den tidligere toppscoreren i Premier League, presenterte seg etter snaue tjue minutter på banen. Da ble ballen headet inn i feltet av Craig Gardner og der dukket Phillips opp og fikk dyttet inn utligningen.

Men Phillips var ikke ferdig med det. Den 36 år gamle spissen mottok et innlegg fra Birminghams kaptein, Stephen Carr, og viste fantastiske ferdigheter da han dempet ballen på brystet og satte ballen i det lengste hjørnet.

Birmingham hadde som så mange ganger denne sesongen vist styrke. Wolverhampton på sin side gikk fra å distansere seg litt fra nedrykksstreken til å falle under igjen på knappe timinuttet.

Birmingham på sin side er bare fire poeng bak Aston Villa og lukter nå på en meget god plassering i Premier League. Wolves derimot må fortsette å jakte sin første seier på snart to måneder.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere