Denne trenerstolen er snart ledig

Foto: Sascha Schuermann/AFP

Vedad Ibisevic ydmyket Hertha Berlin alene.

28.09.09 08:34

For Vedad Ibisevic var de 21 første minuttene av kampen mellom Hoffenheim og Hertha Berlin som en uvirkelig drøm. For Lucien Favre opplevdes de samme minuttene som det verste mareritt.

For mens førstnevnte sørget for ekte hat trick og 3-0-ledelse for Hoffenheim før den første omgangen var halvspilt, kunne Hertha Berlin-treneren Favre bare konstatere at marerittstarten denne sesongen fortsetter for hovedstadslaget.

Til slutt endte kampen med 5-1 til hjemmelaget, noe som betyr at Hertha Berlin har tapt seks av sine syv første kamper denne sesongen.

Av den grunn er det naturlig å stille spørsmålet om hvor lenge den sveitsiske treneren vil bli sittende ved roret i Kjetil Rekdals tidligere klubb.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

44 sekunder
Vedad Ibisevic trengte bare 44 sekunder på å lage 1-0 for hjemmelaget i kampen, og gjorde med det sitt første mål siden han pådro seg en kneskade i januar i år.

To headinger av samme mann i det fjerde og 21. minutt sørget for 3-0-ledelse, før Raffael tente et ørlite håp for gjestene med sin redusering på overtid i første omgang.

Med to tidligere tippeligaprofiler på banen i den andre omgangen (Per Nilsson og «Edu», tidligere henholdsvis Odd Grenland- og Lyn-spillere), knuste imidlertid Hoffenheim Hertha Berlins håp.

Edu-scoring
Nettopp Edu gjorde 4-1, og brasilianske Carlos Eduardo sørget for sluttresultatet på straffespark etter 63 minutter.

Hertha Berlin, som forrige sesong lenge kjempet om seriegullet i Bundesliga, ligger dermed fortsatt sist i Tyskland med fattige tre poeng på de syv første kampene.

Hoffenheim på sin side fortsetter å imponere i sin andre Bundesliga-sesong, og ligger på tredjeplass på tabellen - tre poeng bak Hamburg og Leverkusen som topper.

I en annen kamp i den tyske serien vant Freiburg 3-0 over Borussia Mönchengladbach.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.