*Nettavisen* Sport.

Denne videoen lurte Liverpool-eierne

Foto: Faksimile Youtube

- Herregud, denne spilleren er fantastisk, utbrøt Liverpool-eierne da de så den falske videoen.

23.01.12 20:47

20 millioner pund betalte Liverpool for å sikre seg Stewart Downings tjenester.

Den tidligere Aston Villa-spilleren har ikke fått det til å stemme i den røde drakta, og har ennå ikke tegnet seg på scoringslisten i Premier League. Faktisk har han heller ikke slått en eneste målgivende pasning.

Liverpool Daily Post forteller nå den oppsiktsvekkende historien om hva som skjedde bak kulissene på Anfield i tiden før Downing ble Liverpool-spiller. Dagbladet omtalte saken først i Norge.

Ble lurt
Da Liverpool-eierne Tom Werner og John Henry fikk nyss i klubbens interesse for Aston Villa-spilleren, bestemte de seg for å finne ut mer om ham. De surfet på nettet og kom over en skrytevideo. I klippet ser man Stewart Downing demonstrere utrolig treffsikkerhet, og Werner og Henry fikk bakoversveis.

De ble så overbevist at de bestemte seg for å bla opp pengene som krevdes for å sikre Downings signatur, hevder den engelske avisen.

- John og jeg utbrøt: Herregud, denne spilleren er fantastisk. Vi må finne en måte å få til en avtale med ham på, sier Werner til Liverpool Daily Post.

Oppdaget feilen
Videoen var selvsagt falsk, noe Liverpool-eierne til slutt oppdaget.

- Vi fant selvfølgelig senere ut at videoen var litt trikset med, men vi var så entusiastiske over at Downing skulle til Liverpool, sier Werner.

Det er selvsagt flere faktorer enn dette som gjorde at engelskmannen ble Liverpool-spiller, men merkverdig er det uansett.

Manager Kenny Dalglish har ennå ikke gitt opp Downing, til tross for den labre starten i den røde trøya.

- Han er bedre enn jeg trodde han ville bli. Han er en bedre fotballspiller, raskere enn jeg trodde. Stewart er en fantastisk fotballspiller, sier Dalglish til Liverpool Daily Post.

Her kan du se vidoen som lurte Liverpool-eierne:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.