*Nettavisen* Sport.

Denne vinner Stoke

Foto: Scanpix / AP Photo / Tim Hales

Etter en dårlig periode skal Stoke tilbake på vinnersporet mot Blackburn. Her er dagens første oddstips.

26.11.11 09:41

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Stoke slår tilbake
Oddstips 2: Duket for ny Arsenal-seier
Tippetips: På tide med 12 rette
Premier League: Skader og karantener
Premier League: Se United - Newcastle gratis
Travtips: V75 Klosterskogen

Langoddsen byr på en flott meny. Premier League, Championship, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Primera Division og mye annet spennende er representert.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
55. Leeds - Barnsley B 4,50
Barnsley blir dagens langskudd av to grunner. De er alltid beredt til å yte maksimalt i lokalderbyet mot Leeds og har ofte fått med seg poeng. Dessuten stiller de et sterkt lag krydret med et par nye lånespillere som kan vise seg å gjøre en forskjell. Man kan også spille UB til 2,00, ikke dumt det heller, men langskuddet blir borteseier til 4,50.

Dagens avslag
52. Bristol City - Southampton B 1,70
Borteseieren i Bristol ser ut som dagens dårligste spill, mener vi, enn så god form Southampton kan vise til. De er imidlertid ikke på langt nær så gode borte som hjemme, og mot et Bristol City som har våknet til liv under ny manager, er 1,70 langt unna spillbart hos oss.

64. Manglerud Star - Vålerenga B 1,25
Det var smertefullt og flaut å se på VIF hjemme mot Sparta på torsdag. Det var ingen flyt og utvisningene de pådro seg var så unødvendige at man ble sittende å lure på om det virkelig var sant det man så. Det sto 0-5 et stykke ut i 2. periode, og det endte med tap 3-7, som fort kunne vært større. Med én gang førsterekka til VIF reduseres på grunn av fravær, er laget bare middels, noe trener Espen Knutsen også sa rett ut etter kampen. Vi kan ikke se en eneste grunn til å spille VIF til 1,25 i Oslo-derbyet borte mot MS.

Dagens spill
Helgens runde i Premier League ser veldig spennende ut, og vi finner så mange aktuelle spill her at vi blir nødt til å la de franske, spanske, italienske og tyske objektene ligge. Vi starter med programmets første fotballobjekt, kampen i Stoke starter allerede klokken 13.45. Til slutt ser vi på Arsenals sjanser i derbyet mot Fulham.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

32. Stoke - Blackburn
Tidlig-kampen i Premier League går av stabelen på Britannia, der Stoke har gått på en uvanlig lang tapsrekke. 1-2 for Liverpool, 1-3 for Newcastle og 2-3 for QPR er de tre siste spilte her. Innimellom har man rukket å tape 0-5 borte for Bolton og slå Tel-Aviv 2-1 i Europa League. Nå skal man slå tilbake med seier foran sine egne og gjøre Britannia til et fort igjen. Tapet for QPR var flaut og unødvendig, hvertfall hvis du spør en Stoke-fan.

Crouch (a) er usikker, det samme gjelder Etherington (m) og Delap (m). Så der kan både mannen bak de lange innkastene og fyrtårnet som skal stusse dem videre være ute, men dette er altså ikke sikkert. Sørensen fortsetter i mål. Troppen:

Begovic, Sørensen, Nash, Huth, Upson, Woodgate, Shawcross, Wilson, Wilkinson, Whelan, Whitehead, Diao, Etherington, Walters, Jerome, Shotton, Arismendi, Pennant, Delap, Crouch, Palacios, Jones, Higginbotham, Fuller.

Blackburn kjempet knallhardt borte mot Wigan og dro i land et 3-3-resultat etter scoring i det 98. minutt. Da hadde de ti mann på banen. De spilte 3-3 borte mot Norwich også, men tapte hjemme for Chelsea og Tottenham. Blackburn ligger på nedrykk med 1-4-7 totalt, og i dag ser det ut til at de mangler sin viktigste spiller.

Samba (f) og Olsson må sannsynligvis stå over med strekkskader. Samba har vært nøkkelen til poeng for Blackburn flere ganger, uten ham kan forsvaret rakne. Nelsen (f) er skadet, David Dunn er suspendert. Troppen:

Robinson, Bunn, Lowe, Dann, Salgado, Givet, Hanley, Rochina, Pedersen, Nzonzi, Petrovic, Hoilett, Yakubu, Goodwillie, Formica, Roberts, Slew.

Det står 4-1-0 fordel Stoke på de fem siste innbyrdes. Stoke er i dårlig form, men her får de sjansen til å komme tilbake på rett spor mot et av ligaens svakeste lag. Det ser ut som Samba ikke spiller for Blackburn og da spiller vi H til 1,65 i en dobbel.

Send oss din tippehistorieog vinn premierebilletter til Arme Riddere.

49. Norwich - Queens Park Rangers
To av årets opprykkere møtes på Carrow Road. Norwich har gjort det greit med 3-4-5 på de 12 første spilte. Norwich har scoret mål i de fleste kampene sine, men resultatene den siste tiden er likevel ikke spesielt gode. Etter uavgjort mot Liverpool og Blackburn har det blitt tap for Aston Villa og Arsenal.

Vaughan og Ward er skadet. Ayala, Withbread og de Laet er usikre.

QPR spilte frekt nok forrige helg til å slå Stoke 3-2 på Britannia. Helguson viste storform og scoret to. I likhet med Norwich scorer QPR hyppig, og mens det ble tap 2-3 mot City og 1-3 mot Tottenham, ble det hjemmeseier 1-0 mot Chelsea og 1-1 mot Blackburn. QPR skal ha for å prøve og vinne hver eneste kamp, noe de trolig vil forsøke på Carrow Road også.

Campbell, Hulse, Dyer og Connolly ser ut til å måtte stå over med skader. I tillegg er Bothroyd, Gabbidon, Helguson og Young høyst usikre. Det siste vi hører før tipset publiseres er at Helguson, Young og nå også Traore trolig ikke spiller, og da er QPR svekket.

Det står 3-1-1 fordel Norwich på de fem siste innbyrdes. Norwich vant tilsvarende oppgjør 1-0 forrige sesong, i Championship.

Vi ser ikke helt for oss at QPR vinner to bortekamper på rad, og her blir de ikke undervurdert. Norwich har hatt et godt tak på QPR den siste tiden og vi tror de klarer minst ett poeng på hjemmebane, trolig alle tre nå som den ene etter den andre hos bortelaget faller fra. 2,15 er godt nok til at vi spiller denne hjemmeseieren.

Dagens første spill blir denne dobbelen til 3,55. Innsats 100 kroner, og merk spillefristen allerede klokken 13.40.

32. Stoke - Blackburn 1,65 3,35 4,10
49. Norwich - QPR 2,15 2,95 2,90

Total odds 3,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.