Deportivo La Coruna i krise

Foto: Scanpix

Vi tror det blir tap mot Real Sociedad også, og spiller H til 1,90.

Vi går inn i en ny uke med nye muligheter, og på langoddsen finner vi Brann - Kongsvinger og andre mandagskamper fra de europeiske ligaene. Vi ser nærmere på oppgjøret fra spanske Primera Division.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Real Sociedad - Deportivo La Coruna
Opprykkerne Real Sociedad forventes å havne på nedre halvdel i Primera Division, og er i rute med 2-1-4 på de syv første rundene. I hjemmekampene har de vært ganske gode, de har vunnet 1-0 over Villarreal og Espanyol, mens Real Madrid ble for sterke og reiste hjem med 2-1. Men en foreløpig konklusjon er at Sociedad slår godt fra seg på hjemmebane, slik de gjorde på nest høyeste nivå forrige sesong.

Det gjøres én endring i troppen i dag: Den skadde spissen Raul Tamudo erstattes av Imanol Agirretxe. Dette trenger ikke ha all verden å si, Tamudo var en hyppig målscorer på Espanyol i sin tid, men har slitt litt de siste sesongene, han har dog scoret tre mål for Sociedad på de fire kampene han har startet. Agirretxe scorer hyppig for B-laget og gjerne også for A-laget når han får spilletid. Men det er sannsynligvis Joseba Llorente som starter på topp uansett.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Deportivo La Coruna har dessverre vært et sørgelig skue så langt. 0-4-3 og målforskjell 3-11 på de syv første, og man er ett av to lag som fortsatt ikke har vunnet. Angrepsspillet er lite oppfinnsomt og tre av lagets fire poeng er kommet etter langdryge 0-0 forestillinger. Man scoret to mål på straffe mot Getafe, hvilket vil si at Deportivo La Coruna har produsert kun ett spillemål på de syv første rundene, det var trøstemålet i 1-6 tapet for Real Madrid. Sist sleit man seg til 0-0 hjemme mot Osasuna som spilte med 10 mann i halvannen omgang.

På midtbanen er Antonio Tomás ute med skade, han er stattes av 19-åringen David Rochela som får sin første kamp for sesongen. Trener Lotina bruker også flere andre unge spillere i dag, først og fremst i forsvaret. Lotina er kommet i en situasjon der han må ta grep og han har lite å tape på å eksperimentere med laget. Om det hjelper å stille ungt er likevel ikke sikkert.

Det er snart et år siden Deportivo vant en bortekamp i serien, og de har bare 3 seire på sine 26 siste spilte uansett bane. Med Deportivo i aksjon er det fare for 0-0, i dag som alltid, men Sociedad har vist at de kan avgjøre hjemmekampene sine og 1,90 på hjemmeseieren blir dagens anbefaling. Bortelaget scorer ganske enkelt ikke mål, og en ny 1-0 seier til Sociedad virker sannsynlig. Under 2,5 mål lige så, men Norsk Tipping tilbyr ikke spill på antall mål i denne kampen. Vi setter 100 kroner på hjemmeseieren, som singlespill, og spillefristen er klokken 20.55.

114. Real Sociedad - Deportivo La Coruna 1,90 3,00 3,15

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Oddstips

Mest lest på Sport

Annonsebilag