RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Deportivo La Coruna i krise

Vi tror det blir tap mot Real Sociedad også, og spiller H til 1,90.

Vi går inn i en ny uke med nye muligheter, og på langoddsen finner vi Brann - Kongsvinger og andre mandagskamper fra de europeiske ligaene. Vi ser nærmere på oppgjøret fra spanske Primera Division.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Real Sociedad - Deportivo La Coruna
Opprykkerne Real Sociedad forventes å havne på nedre halvdel i Primera Division, og er i rute med 2-1-4 på de syv første rundene. I hjemmekampene har de vært ganske gode, de har vunnet 1-0 over Villarreal og Espanyol, mens Real Madrid ble for sterke og reiste hjem med 2-1. Men en foreløpig konklusjon er at Sociedad slår godt fra seg på hjemmebane, slik de gjorde på nest høyeste nivå forrige sesong.

Det gjøres én endring i troppen i dag: Den skadde spissen Raul Tamudo erstattes av Imanol Agirretxe. Dette trenger ikke ha all verden å si, Tamudo var en hyppig målscorer på Espanyol i sin tid, men har slitt litt de siste sesongene, han har dog scoret tre mål for Sociedad på de fire kampene han har startet. Agirretxe scorer hyppig for B-laget og gjerne også for A-laget når han får spilletid. Men det er sannsynligvis Joseba Llorente som starter på topp uansett.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Deportivo La Coruna har dessverre vært et sørgelig skue så langt. 0-4-3 og målforskjell 3-11 på de syv første, og man er ett av to lag som fortsatt ikke har vunnet. Angrepsspillet er lite oppfinnsomt og tre av lagets fire poeng er kommet etter langdryge 0-0 forestillinger. Man scoret to mål på straffe mot Getafe, hvilket vil si at Deportivo La Coruna har produsert kun ett spillemål på de syv første rundene, det var trøstemålet i 1-6 tapet for Real Madrid. Sist sleit man seg til 0-0 hjemme mot Osasuna som spilte med 10 mann i halvannen omgang.

På midtbanen er Antonio Tomás ute med skade, han er stattes av 19-åringen David Rochela som får sin første kamp for sesongen. Trener Lotina bruker også flere andre unge spillere i dag, først og fremst i forsvaret. Lotina er kommet i en situasjon der han må ta grep og han har lite å tape på å eksperimentere med laget. Om det hjelper å stille ungt er likevel ikke sikkert.

Det er snart et år siden Deportivo vant en bortekamp i serien, og de har bare 3 seire på sine 26 siste spilte uansett bane. Med Deportivo i aksjon er det fare for 0-0, i dag som alltid, men Sociedad har vist at de kan avgjøre hjemmekampene sine og 1,90 på hjemmeseieren blir dagens anbefaling. Bortelaget scorer ganske enkelt ikke mål, og en ny 1-0 seier til Sociedad virker sannsynlig. Under 2,5 mål lige så, men Norsk Tipping tilbyr ikke spill på antall mål i denne kampen. Vi setter 100 kroner på hjemmeseieren, som singlespill, og spillefristen er klokken 20.55.

114. Real Sociedad - Deportivo La Coruna 1,90 3,00 3,15

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere