RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Derfor beholder Mancini Balotelli

Sist oppdatert:
Den 20 år gamle italieneren er fortsatt i klubben til tross for flere kontroversielle episoder.

Det er ingen tvil om at Mario Balotelli har et fantastisk talent. Dessverre for italieneren og Manchester City er det sjelden evnene viser seg i full blomst. I tillegg har Balotelli en lei tendens til å havne i kontroversielle episoder.

Spissen har blant annet kastet dartpiler på juniorspillere, brukt mafiaen som guide i hjemlandet, i tillegg til en del episoder på banen. Den siste situasjonen kom under en treningskamp i sommer, der han ble tatt ut av banen direkte etter å ha forsøkt å score med et trickskudd.

- Tålmodighet med unge
Mange managere ville nok kvittet seg med det som mange beregner som et uromoment i City-stallen, men nå letter manager Roberto Mancini på sløret om hvorfor Balotelli stadig får nye sjanser.

- Jeg har mer tålmodighet med unge spillere. Jeg skjønner at Mario har hjemlengsel og jeg er tålmodig med han, selv om jeg noen ganger blir veldig skuffet over oppførselen hans. Balotelli skjønner at han må forbedre oppførselen sin, sier Mancini, ifølge The Guardian.

Vi følger Community Shield mellom City og United LIVE fra klokken 15.30!

Mancini er imidlertid klar på at det begynner å haste for Balotelli å få orden på oppførselen sin.

- Da jeg var 17 eller 18 år, gjorde jeg feil som alle andre, men når du er 20 år, er det på tide å forandre seg. En spillers karriere er ikke lang - 10 eller 12 år. Det er viktig at Mario skjønner dette, uttaler italieneren.

Balotelli vil bli
Roberto Mancini forteller at Balotelli ikke har noe ønske om å forlate Manchester City.

- Da jeg snakket med han sist, sa han at han ville bli her. Mario er en fantastisk fyr. Jeg sier ikke bare det fordi jeg er manageren hans, men fordi han er en fantastisk fyr, skryter City-manageren.

- Noen ganger gjør han det utrolige på banen og noen ganger tenker han ikke. Utenfor banen, er Mario ofte veldig snill mot folk. Jeg stoler på han fordi jeg kjenner ham veldig godt og utenfor banen er han en fantastisk fyr, gjentar Mancini.

En Mario Balotelli i form, vil definitivt være en stor ressurs for et City-lag, som vil prøve å utfordre Manchester United om ligagullet. En indikasjon på lagenes styrkeforhold kan vi kanskje få når rivalene møtes i Community Shield, som spilles søndag klokken 15.30.

Kampen kan du se på Viasat Fotball, men du kan også følge den direkte i vårt LIVE-system.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere