RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor droppet Forren Liverpool

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Klar for Southampton-debut mot favorittklubben.

Onsdag løper Southampton ut på en av fotballverdenens mest fryktede arenaer: Old Trafford.

Blant de elleve spillerne som starter kampen for «The Saint», finner vi trolig Vegard Forren.

Følg fire Premier Leauge kamper live her fra 20.45.

Med midtstopperkollega José Fonte ute med skade, ligger mye til rette for at den ferske Premier League-proffen får debuten mot favorittklubben Manchester United.

Betydd alt
I et intervju med den Southampton-baserte avisa Southern Daily Echo takker Vegard Forren gamlesjefen Ole Gunnar Solskjær for at overgangen ble en realitet.

- Solskjær har virkelig betydd alt for meg, og han skal ha mye av æren for at jeg har tatt så mange steg som fotballspiller og at jeg nå er Southampton-spiller, sier mannen som i løpet av fjoråret ble fast på stopperplass på landslaget.

Liverpool ble lenge sett på som det mest sannsynlige stoppestedet for Forren, men etter å ha tatt en prat med Southamptons styreformann Nicola Cortese er 24-åringen klar på at det var et enkelt valg å signere for sørkyst-klubben.

- Det har alltid vært en drøm å få spille i Premier League og etter samtalen med Nicola, var jeg ikke i tvil om at dette var det riktige klubben for meg. Både per i dag og for fremtiden, sier Forren ifølge Southern Daily Echo.

Ringer Solskjær
- Jeg kunne ikke si nei til et lag som er på vei opp og som ønsker å spille fotball på samme måte som meg. Da klubben ga så klart uttrykk for at de ønsket meg, var det en enkel avgjørelse, fortsetter trønderen, og forteller at Ole Gunnar Solskjær hadde et ord med i laget.

- Vi snakket veldig mye sammen i forbindelse med overgangen, og han var hele veien klar på at jeg burde gripe denne muligheten og at han var villig til å gi meg den. Vi var enige om at sjansen for spilletid var bedre her enn i Liverpool.

Mye ligger altså til rette for at Vegard Forren får sine første minutter i engelsk seriefotball i morgen, onsdag. Forren innrømmer at han kan komme til å ringe Solskjær, som hadde Old Trafford som hjemmebane i ni år.

- Jeg har ikke snakket med ham en eneste gang i løpet av de siste dagene, men det kan godt hende jeg slår på tråden før kampen, sier Forren, og er klar på at han er klar til kamp mot favorittklubben.

- Jeg er her for å spille fotball. Alt jeg kan gjøre er å jobbe hardt for å vise at jeg er god nok. Jeg er klar til å debutere om jeg får sjansen.

Sjekk hva Forrens trener sier om Southampton-fremtiden:

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere