RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor droppet han Liverpool

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han kunne aldri jobbet på den måten, sier Wigan-sjef.

Roberto Martinez var lenge ansett som favoritten til å lande jobben som ny manager i Liverpool.

Spanjolen, som enn så lenge er manager i Wigan, skal ha hatt flere møter med Liverpools eiere, Fenway Sports Group.

Til slutt skal imidlertid Martinez ha valgt å trekke seg fra samtalene med klubben. Grunnen var eiernes plan om å hente inn en sportsdirektør.

- Roberto hadde en god tone med Liverpool, men var ikke helt enig i måten de ønsket å bygge klubben videre, sier Wigan-formann Dave Whelan til goal.com.

- En total leder
Whelan har vært en svært pratsom fyr gjennom tiden der Martinez har vært koblet til Liverpool.

- Planen var at en del ansvar skulle tas bort fra manageren og gis til en sportsdirektør. Det var ikke Roberto begeistret for, sier Whelan.

- Roberto er Roberto og han er en leder i fotballen. En total leder. Han kunne aldri jobbet under en sportsdirektør på den måten, sier Whelan.

Whelan forteller videre at også han selv har svært liten tro på måten Liverpool-eierne planlegger sin struktur. Han mener det ikke passer i fotball.

- Det passer i hvert fall ikke med mine, og Robertos, ideer om hvordan en fotballklubb burde ledes, sier Wigan-formannen.

- Lykke til, Brendan
I stedet for Martinez, blir det trolig hans etterfølger i Swansea, Brendan Rodgers, som ender opp med managerjobben på Anfield. Det mener Whelan er et godt valg.

- De har gjort et veldig godt valg, og har fått en god, ung manager i Brendan Rodgers. Han følger de metodene Roberto hadde lagt til grunne i Swansea, sier Whelan.

- Han fortjener mye skryt for det, fordi Swansea hadde et meget godt debutår i Premier League. Vi ønsker ham lykke til i Liverpool, sier Whelan.

Ifølge de siste rapportene skal Liverpool og Swansea være enige om kompensasjonen for Rodgers. Han tar med seg Colin Pascoe, Chris Davies og Glen Driscoll i trenerteamet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere