*Nettavisen* Sport.

Derfor er Henry deppa

Foto: SCANPIX

Thierry Henry har snakket ut om problemene i Barcelona.

12.03.08 22:16

Men ifølge den tidligere Premier League-stjernen er det verken klubben, spillestilen eller posisjonen som er problemet.

- Som dere alle vet har jeg problemer av personlig karakter, og datteren min er veldig viktig for meg, sa Henry under en pressekonferanse onsdag ifølge Reuters.

Savner Tea
Manglende samvær med datteren Tea skal være hovedårsaken til at livet i solfylte Barcelona har blitt vanskelig for franskmannen.

- Jeg er ikke blid. Det er fordi en far som kun har sett datteren sin fem ganger på de siste åtte månedene, ikke kan være det, utdypet han.

Angriperen benyttet også anledningen til å avkrefte et par av ryktene som har versert om han i Spania den siste tiden.

- Jeg spilte for et lag i åtte år i den samme posisjonen, og nå er jeg i en ny klubb, i en ny posisjon og med et nytt spillemønster. Det er på tide å sammenlikne Barcelona-Henry med Arsenal-Henry.

Respekter Rijkaard
Samtidig avfeide han at han ikke ville takke tidligere lagkamerat Robert Pires på grunn av skuffelse etter tapet mot Villareal. Ifølge Henry hadde han det travelt fordi han skulle møte datteren.

Heller ikke Frank Rijkaard er et problem for Barcelona-spissen, ifølge ham selv.

- Jeg ber ikke om noe spesielt fra treneren, og jeg klager heller ikke over å spille på venstrekanten. Jeg respekterer trenerens valg og jeg forventer at dere (pressen) gjør det samme.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.