RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor er Hodgson trist

Foto: Stefan Wermuth / Reuters / NTB scanpix
Walcott-skade ryster Hodgson og England.

I 2006 ble da 17-årige Walcott plukket ut som den store overraskelsen i Sven-Göran Erikssons VM-tropp. Men talentet fikk ikke spille et eneste minutt, og etter sommerens mesterskap i Brasil vil han stadig stå uten spilletid i et VM.

Walcott har nemlig skadet det framre korsbåndet i sitt venstre kne. Det betyr seks måneders fotballpause, og for England-sjef Roy Hodgson kommer nyheten svært ubeleilig.

– Jeg har snakket med Theo. Jeg ønsket bare å uttrykke min skuffelse på hans vegne, sier Hodgson til Englands fotballforbunds nettsted.

– Det er en nedtur for ham personlig, og for både Arsenal og England.

Uheldig
Hodgson mener det er en skam at England har mistet en spiller av Walcotts kaliber til VM-turneringen. Han beskriver Arsenal-spilleren som utrolig uheldig, men mener han er for mentalt sterk til å la skaden påvirke karrieren.

– Etter å ha jobbet med ham i to år, kjenner jeg karakteren hans. Jeg vet at han vil komme enda sterkere tilbake fra dette, sier Hodgson.

Tidligere Arsenal- og England-spiss Ian Wright er ikke like sikker.

– For en spiller er det ødeleggende. Jeg mistet VM i 1998 med skade, og det er noe du aldri kommer helt over, sa han i et intervju med BBC.

Owen-støtte
Den tidligere England-spissen Michael Owen, som var svært skadeplaget etter knesmellen han fikk i Tyskland-VM i 2006, uttrykte også støtte for Walcott tirsdag.

– Sjokkerende nyheter om Theo. Jeg ønsker ham en rask tilbakekomst og håper han returnerer til neste sesong bedre enn noen gang, skrev Owen på Twitter.

Walcotts skade kan åpne døren for spillere som James Milner, Andros Townsend, Raheem Sterling, Adam Lallana eller Aaron Lennon. De er kandidater til å knipe plassen på Englands høyrekant under VM. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere