RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor får Brann gratis spillere

Foto: BA (BA)
Brann er blitt en klubb mange ønsker seg til, mener trener Rune Skarsfjord.

Brann-trener Rune Skarsfjord (41) er for lengst ferdig med årets sesong. I et stort intervju i tirsdagens BA snakker Skarsfjord om planene for hvordan Brann skal bli et enda bedre lag i 2012.

Et av nøkkelpunktene er nye spillere.

Og de bør være billige - helst gratis.

- Smarte
- Vi må være smarte på spillermarkedet i år også, og jeg er veldig fornøyd med de to forsterkningene vi har fått inn, sier Skarsfjord til BA.no.

De to han snakker om er Fredrik Nordkvelle og Tomasz Sokolowski. Spillerne kommer fra henholdsvis Strømsgodset og Viking - og de har ikke kostet Brann én krone.

Det gjorde heller ikke Kim Ojo, Carl-Erik Torp eller Lars Grorud da de kom til Brann før årets sesong. Alle sammen spillere som Brann har vært helt avhengige av.

Flere vil til Bergen
Nå har Skarsfjord merket en endring i spillerjakten:

- Det er spillere fra en enda høyere hylle som ønsker å komme hit. Det virker som om mange gode spillere ønsker seg til Brann, oppleve hvordan det er å spille på Stadion og være en del av denne spillergruppen. Jeg tror innsatsen de har vist for hverandre denne sesongen er noe flere ønsker å være med på, sier treneren.

Skarsfjord er bestemt på at laget skal løfte seg til neste år. Men han vil ikke snakke om plasseringer.

- Du merker at du er i en fotballgal by når du slår Lillestrøm, og er på bronseplass en serierunde før slutt. Så er folk kritiske fordi vi ikke spilte bra nok. Vi er ikke der at vi kan rundspille alle lag i eliteserien. Vi er faktisk veldig langt fra den virkeligheten, sier Skarsfjord.

Les hele intervjuet i dagens papir-BA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere