*Nettavisen* Sport.

Derfor får du ikke se Torres i helga

Foto: Reuters/Scanpix

Kulda herjer også i Premier League.

09.01.10 14:48

Det er ikke bare i Norge vi har fått kjenne kulden på kroppen så langt i år. Også i England har det vært kaldt, noe som har ført til at flere av helgens Premier League-kamper har blitt utsatt.

Oppgjørene mellom Liverpool og Tottenham, Wigan og Aston Villa, Fulham og Portsmouth, Burnley og Stoke, Sunderland og Bolton, samt Hull og Chelsea har alle blitt avlyst denne helgen.

Allerede fredag ble det klart at Fulham ikke kunne avvikle sin hjemmekamp mot Portsmouth på Craven Cottage. Londonlaget hadde fram til da jobbet nærmest døgnet rundt for å gjøre stadion kampklar, men måtte til slutt gi tapt for værgudene.

- Vi kan bekrefte at oppgjøret mot Portsmouth i Premier League vil bli utsatt på grunn av været. Supporterens sikkerhet er utrolig viktig for oss, og etter en grundig inspeksjon har vi kommet fram til at området rundt stadion ikke er trygt, opplyser klubben.

Også Liverpool måtte kaste inn håndkleet fredag, og utsette sin hjemmekamp mot Tottenham søndag. Ifølge Sky Sports skal Merseyside-klubben ha kontaktet Premier League-ledelsen, og bedt om å få kampen utsatt på grunn av sikkerhetsårsaker.

- På grunn av værvarslet for de neste 48 timene har vi valgt å utsette kampen. Både politiet og bystyret har vært involvert i denne avgjørelsen, opplyser Liverpool på sin nettside.

Dermed blir lørdagens fotballrunde svært kort. Arsenal er vertskap for Everton i London klokken 16.00, mens Birmingham tar i mot Manchester United på St. Andrews 18.30.

Siste: Ifølge Reuters er nå også oppgjøret mellom West Ham og Wolves i London søndag utsatt.

Fotballen følger du minutt for minutt i Norges raskeste livesystem!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.