RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor får ikke United-talentet spille

Foto: Andrew yates / Afp / NTB scanpix
Sist oppdatert:
David Moyes er usikker på hva han skal gjøre med Wilfried Zaha.

Wilfried Zaha ble hentet til Old Trafford av Sir Alex Ferguson i januar, men ble lånt tilbake til Crystal Palace resten av sesongen. David Moyes ble dermed 21-åringens første trener i United, og det kan virke som den ferske manageren ikke ser like mye potensial i Zaha som Ferguson gjorde.

Kun to ganger har den unge vingen vært på banen i offisielle United-kamper, og ikke siden i slutten av oktober, da United slo Norwich 4-0 i ligacupen. Under søndagens 2-2-kamp mot Cardiff var han plassert sammen med journalistene i presseboksen.

Nå hevdes det at Zaha ikke har den mentale styrken som er nødvendig for å hevde seg i en av verdens største klubber. Ryktene fra Uniteds eget treningsfelt sier at unggutten ikke er mentalt der de skulle ønske, og selv om klubben ikke er i tvil om at han har store kvaliteter som spiller, er de usikre på om han faktisk kommer til å utvikle seg.

Dermed kan et nødvendig låneopphold gå i vasken. Zaha, som har spilt to A-landslagskamper for England, trenger kamptrening og erfaring fra en Premier League-klubb, men ifølge Daily Mail er Moyes usikker på hva han skal gjøre med den duellsterke vingen. Flere klubber har uttrykt et ønske om å ta ham imot på et låneopphold, men det spør om han ikke må vise seg fra en sterkere side på United-trening før han får lov til det.

Det passer selvfølgelig bra å dra fram det uheldige ryktet som har svirret, om at Zaha skal ha hatt ett seksuelt forhold til Moyes' 19-år gamle datter, Lauren Moyes, og at dette er grunnen til at manageren overser 21-åringen.

Zaha har tidligere skrevet på sin egen Twitter-profil at dette er «dumme rykter», mens frøken Moyes har slettet sin konto på grunn av den massive trakasseringen som fulgte.

Uansett om unge Zaha har beveget seg på ulovlig territorium, eller ikke, må han snarest finne på noe for å blidgjøre sjefen på Old Trafford. Hvis ikke kan det går lang tid før han får kjenner gress under kampknottene igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere