*Nettavisen* Sport.

Derfor har Balotelli endret holdning

Foto: Afp

- Må være modig nok til å akseptere andres råd.

Søndag kveld er det duket for en av de største fotballkampene dette året, EM-finale mellom Spania og Italia.

Én av de som kan stjele overskriftene etter kampslutt i Kiev er Italias Mario Balotelli. 21-åringen havner stadig i fokus, selv om det ikke alltid er for sine prestasjoner på fotballbanen.

Skal vi tro Daily Mail frykter imidlertid ikke Italias landslagssjef Cesare Prandelli at avisene kan fylle spaltene med utenomsportslige saker om Balotelli etter finalen. For landslagssjefen roser den gode holdningen til angrepsspilleren før søndagens oppgjør.

- Vi har bedt ham om å gjøre visse ting og akkurat nå følger han våre instrukser, forteller Prandelli ifølge Daily Mail.

- Snakket med tidligere storspillere
Grunnen til at Balotelli har bedret sin egen holdning skal ifølge Prandelli være at han har fått pratet med tidligere stjernespillere.

- Han har oppdaget muligheten til å kunne snakke med tidligere storspillere, som har vunnet en rekke trofeer og oppnådd mye. Det kommer alltid en tid der du må være modig nok til å akseptere andres råd fordi resultatet blir altoverskyggende, forteller han.

- Vi har alltid visst at han har gode ferdigheter, sier Prandelli, med visshet om at Balotelli kun trenger ett mål i finalen for å ta over som toppscorer i mesterskapet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap

- De er ikke kjedelige
Spania har fått mye kritikk for å spille kjedelig fotball gjennom mesterskapet, men den kritikken mener Prandelli er uberettiget.

- Jeg synes ikke de er kjedelige på noen måte, verken taktisk eller spillestil, sier han.

Nettavisen følger EM-finalen live fra kl. 20:45.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag