RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor jubler Portsmouth

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nå kan sørkystlaget begynne forsterkningen.

Å være Portsmouth-supporter har denne sesongen vært like muntert som det var å være potetbonde i Irland på slutten av 1840-tallet. Mens irene bestemte seg for å emigrere til Amerika, har alle Portsmouth-spillerne med et minimum av kvalitet valgt å forlate Fratton Park, men nå kan trenden endelig være snudd.

Sørkystlaget har siden oktober vært nektet å handle spillere, men tirsdag hevet Premier League overgangsnekten, og klubbens daglige leder, Peter Storrie, er selvsagt fornøyd.

- Vi har jobbet hardt for å kunne klare å handle spillere i dette vinduet.

Først da klubben kom til en avtale med Udinese vedrørende de 30 millioner kronene klubben skyldte italienerne for Sulley Muntari-overgangen i 2007 ble embargoen opphevet.

- Styret har kommet til denne beslutningen siden Portsmouth ikke lenger har noen utestående gjeld til andre klubber, sier Premier League i en pressemelding.

Helt rosenrødt er det dog ikke. Klubben har fortsatt en gjeld på over en halv milliard, og kan bli lått konkurs av engelsk lagmannsrett den 10. februar, melder BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere