Derfor kaller de ham et supertalent

Foto: Getty Images/All Over Press

Raheem Sterling imponerte på Anfield. Andy Carroll viste også at han har planer om å kjempe om startplass i Liverpool.

12.08.12 21:46

LIVERPOOL - BAYER LEVERKUSEN 3-1:

Liverpool spilte på søndag sin siste treningskamp før Premier League braker løs neste helg.

Bayer Leverkusen sto på motsatt banehalvdel, ledet av den tidligere Liverpool-spilleren Sami Hyypia.

Til tross for at Liverpool spilte kamp i Europaligaen så sent som på torsdag, var det et sterkt Liverpool-mannskap Brendan Rodgers sendte utpå Anfield-matta.

Spillere som Steven Gerrard, Stewart Downing og Luis Suarez var med fra start. Nysigneringene Fabio Borini og Joe Allen var imidlertid ikke med i kamptroppen.

Knallscoring av supertalentet
En av dem som kom inn på laget, var 17 år gamle Raheem Sterling. Det er store forhåpninger til tenåringen på Anfield, og kantspilleren fikk noen innhopp i Premier League på tampen av fjorårets sesong.

Og mot Bayer Leverkusen brukte 17-åringen bare to minutter på å vise hvorfor han er så høyt verdsatt i Liverpool.

Jose Enrique spilte en fin ball til Sterling på venstresiden, og kantspilleren brukte farten sin til å komme seg foran Leverkusen-forsvareren.

Deretter skar han inn mot sekstenmeteren, passerte én forsvarer til, før han nydelig buet ballen opp i det høyre hjørnet.

Se scoringen her! (ekstern lenke)

Raheem Sterling viste også glimt av det han har å by på i resten av kampen, selv om han ikke alltid var involvert i spillet.

- Han er et talent. Han har fortsatt veldig mye jobb å gjøre og veldig mye å lære, sier Brendan Rodgers, ifølge liverpoolfc.com.

- Han har vist i sesongoppkjøringen at han har gått fra en ung spiller som bare bryr seg om seg selv, til en som bryr seg om laget og ansvaret innenfor laget, legger Liverpool-manageren til.

Sjelden scoring fra Lucas
Resten av omgangen utviklet seg som en typisk treningskamp, med ikke altfor høyt tempo og en del slurv.

Bayer Leverkusen var absolutt ikke ufarlige og kom til en del gode sjanser.

Det var imidlertid Liverpool som skulle få det neste målet. Liverpool fikk frispark i god posisjon utenfor sekstenmeteren. Stewart Downing valgte å sentre til Luis Suarez inne i feltet, i det som så ut som et innøvd trekk.

Suarez fikk imidlertid ikke kontroll på ballen, men Leverkusen-forsvaret klarerte ballen til en umarkert Lucas Leiva, som enkelt kunne notere en sjelden nettkjenning.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Getty Images/All Over Press

Carroll på scoringslisten
I pausen ble Luis Suarez, Steven Gerrard, Lucas Leiva og Jose Enrique byttet ut.

Andy Carroll var en av de som kom inn i annenomgang, og spissen fikk en god sjanse etter 60 minutter, men headingen gikk utenfor.

Men bare fire minutter senere skulle spissen få målet sitt. Carroll mottok ballen rundt 20 meter fra mål. Han vendte om og knallet til. Ballen gikk via keeper og i mål - en scoring keeper Bernd Leno burde ha tatt.

Carroll har blitt lenket bort fra Liverpool i sommer, men spissen skal ha et ønske om å vise Brendan Rodgers at han kan passe inn i managerens spillestil.

Bayer Leverkusen skulle også få et mål etter 65 minutter. Sidney Sam vendte bort Jamie Carragher og banket ballen inn i det høyre hjørnet. En flott scoring av 24-åringen.

Mot slutten av kampen falt tempoet betraktelig, og kampen ebbet ut med resultatet 3-1.

- Jeg syns spillerne var glimrende, spesielt nå vi nettopp har hatt en offisiell kamp på torsdag, sier Brendan Rodgers.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg ser ideen til hvordan laget skal spille forbedrer seg hver gang vi spiller. På veldig kort tid har spillerne tatt til seg det taktiske konseptet med å kontrollere og dominere spillet, legger Liverpool-manageren til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.