RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅTTE LÅNE TRØYE: AIKs Celso Borges måtte låne en supportertrøye til oppgjøret mot IFK Göteborg. Her er han i aksjon under en tidligere kamp.
MÅTTE LÅNE TRØYE: AIKs Celso Borges måtte låne en supportertrøye til oppgjøret mot IFK Göteborg. Her er han i aksjon under en tidligere kamp. Foto: Sergei Supinsky (Afp)

Derfor måtte Borges spille med supportertrøye

Sist oppdatert:
- Vi ringte flere puber.

Tidligere Fredrikstad-spiller Celso Borges måtte låne en drakt fra en AIK-fan i kampen mot IFK Göteborg.

Costaricaneren skulle egentlig ikke spille mandagens Allsvenskan-oppgjør på grunn av overgangsforhandlinger med franske E. Thonon Gaillard. Da det ble klart at Borges fortsatt var aktuell for spill, fløy han til Göteborg for å slutte seg til AIKs kamptropp.

Problemet var bare at klubben ikke hadde med seg en drakt han kunne bruke.

- Vi ringte flere puber, og til slutt fant vi en supporter som hadde en trøye. Det manglet noen reklamer og sånn, men vi klistret bare på et merke, sa materialforvalter Åke Andersson til Expressen.

Ifølge Aftonbladet var det supporteren Luis som lånte ut sin trøye nummer 10 til Borges. Han fikk den tilbake etter kampen.

- Jeg er stolt over å kunne hjelpe laget jeg elsker, sa han til avisen.

Borges har spilt for AIK siden han forlot FFK i desember 2011. 26-åringen vet ikke om han har spilt sin siste kamp for stockholmsklubben.

- Forhandlingene er ikke ferdige. Vi får vente og se hvordan det går, sa han etter AIKs 2-0-seier over IFK Göteborg. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere