RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Derfor misliker han Luis Suarez

Sist oppdatert:
Robbie Fowler er misunnelig.

Liverpool har hatt mange gode spisser opp gjennom årene og mange av disse er fortsatt store helter blant de trofaste på Anfield.

I nyere tid har folk som Ian Rush, John Aldridge, Kenny Dalglish, Robbie Fowler, Michael Owen og Fernando Torres vært blant spissheltene.

Nå er det imidlertid en uruguayaner som stjeler alle overskifter. Onsdag scoret Luis Suarez fire mål mot Norwich og vartet i tillegg opp med en assist.

Suarez står dermed bokført med utrolige 13 mål på ni kamper i Premier League denne sesongen og er med det toppscorer i den engelske toppdivisjonen.

- Misliker han
Robbie Fowler er blant dem som fortsatt følger de røde fra Beatles-byen tett, men den tidligere storscoreren er ikke bare fornøyd med Suarez' herjinger.

- Han er en fenomenal spiller. Jeg elsker Suarez, men har også begynt å mislike ham. Han får alle tidligere Liverpool-spisser til å virke gjennomsnittlige, sier Fowler til BBC med glimt i øyet.

Fowler nettet selv 163 ligamål for Liverpool og er fortsatt klubbens mestscorende spiss i Premier League-æraen.

Den tidligere måljegeren jobber i dag som trener på deltid på Liverpools ungdomsakademi, mens han også er ekspert i statskanalen BBC.

- Jeg liker å se hele Liverpool, men det nivået Suarez viser er briljant. De to første målene var bra, mens det tredje var av en annen verden, sier Fowler.

- Alt ved ham er verdensklasse, legger 38-åringen til.

Lang karriere
Fowler spilte for Liverpool i perioden 1993 til 2001. Han spilte senere for klubber som Leeds, Manchester City, Cardiff, Blackburn, North Queensland, Perth Glory og Muangthong United.

Han var også en liten svipptur tilbake i Liverpool i 2006/07-sesongen.

Luis Suarez har fått mye kritikk for en rekke situasjoner siden han kom til Liverpool vinteren 2011, men har gang på gang vist at han holder høy, internasjonal klasse når han holder fokus på å prestere.

Grunnen til at Suarez kun har spilt ni ligakamper i høst, er at han måtte sone en karantene fra sist sesong i sesongens fire første oppgjør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere