RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor sa han nei til Chelsea

(FOTO: AFP/SCANPIX)
Vincent Kompany hadde tilbud fra Chelsea. I stedet skrev han under for Hamburg.

Kompany var rett og slett redd for å ødelegge karrieren.

- Chelsea ville ha meg for halvannet år siden. Jeg sa nei, selv om jeg kunne ha doblet lønnen jeg hadde i Anderlecht. Men jeg er ikke gal – jeg har sett nok eksempler. Chelsea en en fabrikk, sier han til BBC Sport.

Samtidig understreker Kompany at han ikke utelukker Chelsea for all framtid.

- Jeg vet at jeg har kvaliteter til å kunne klare meg i Chelsea, og det er mulig at jeg havner der senere. Men det er bedre å aldri gå til Chelsea enn å gå dit på feil tidspunkt, poengterer belgieren.

På sin vei fra Anderlecht til Hamburg vraket stoppertalentet også andre storklubber. Manchester United, Arsenal, Barcelona og Real Madrid har alle vært ute etter ungguttens signatur. Det samme har de franske mestrene Lyon.

- Jeg har tatt mitt valg utelukkende med tanke på min egen framtid. Folk har prøvd å dra meg i alle retninger. Men jeg ville til en klubb og en liga der jeg kunne ta store skritt framover, fastslår Vincent Kompany.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere