RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor skriver ikke Podolski under

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Ståle Solbakken står i fare for å miste sin tyske superstjerne.

Lukas Podolski har hatt en fantastisk sesong så langt i Bundesligaen, og har scoret 14 mål på 16 kamper. Det gjør at han i skrivende stund ligger på tredjeplass på toppscorerlista i den tyske toppdivisjonen.

Spekulasjonene om Podolski-exit fra Köln har vart lenge, og Arsenal og Liverpool er blant klubbene som er koblet til den tyske landslagsspilleren.

Nå ønsker Köln å forlenge kontrakten til storscoreren, til tross for at den ikke utgår før sommeren 2013.

Men partene ble ikke enige da de hadde et møte tirsdag ettermiddag, og Ifølge tyske Bild nekter Podolski nå å skrive under på en ny avtale.

26-åringen ønsker ifølge den tyske avisa å vente til sommerens EM-sluttspill med å ta en avgjørelse om fremtiden, da han ser på mesterskapet som et strålende utstillingsvindu, noe som kan føre til interesse fra flere, og bedre, klubber.

Det er lenge hevdet at Podolski bestemte seg for å forlate Köln, da han ble fratatt kapteinsbindet av trener Solbakken før sesongen. Podolski har gjort sitt ytterste for å forhindre de påstandene, og har ved flere tilfeller feiret scoringer ved å hoppe i armene på Ståle Solbakken.

Nå ser det altså ut til at Solbakken må belage seg på å miste sin største stjerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere