RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Vik, Nettavisen

Derfor smiler Nannskog

Sist oppdatert:
Gode nyheter for Stabæk og Europa-drømmen.

STABÆK - DNEPR 2-2:

FORNEBU (Nettavisen): Det har vært en underlig sesong for Stabæks Daniel Nannskog. Mannen som har vært Darren «sicknote» Andertons rake motsetning har tilbrakt mer tid på behandlingsbenken enn han har gjort på banen i år:

Sjansesløseri
Kun åtte av lagets 16 Tippeliga-kamper har storscoreren fullført, og torsdag måtte han nok en gang bivåne en Stabæk-kamp fra sidelinja mens sjansetellinga viste at det var kun et sted han virkelig trengtes – foran Ruslan Kapantsou i Dnepr Mogilev-målet. Hele 12 målsjanser talte Jan Jönsson til Stabæk, fire færre enn forrige hjemmekamp mot Viking, men med samme resultat:

Kun to nettkjenninger.

Med like mange baklengs går Stabæk en særdeles tøff bortekamp i møte på Spartak Stadion i Hviterussland neste torsdag, men ett lyspunkt er det i alle fall for bæringene:

- Jeg regner med å være klar til den kampen, sier Nannskog til Nettavisen.

Søndagens kamp i Bergen kommer sannsynligvis for tidlig for Stabæk-legenden, som heller satser på å skynde seg sakte.

- Jeg slo opp denne skaden nesten med en gang da jeg forsøkte å komme tilbake, så nå vil jeg være forsiktig, forteller 36-åringen.

Taus om forsvarsproblemene
Det samme gjelder synspunktene på Stabæks – for tiden – katastrofale forsvarsspill. Bærums slagskip lekker som en sil, men den normalt så frittalende Nannskog vil ikke si for mye om hvor skoen trykker, og hva som bør gjøres.

- Det er ikke bra det her, men siden jeg ikke spiller, vil jeg egentlig ikke si så mye om situasjonen.

- Forhåpentligvis kan jeg bidra mer når jeg kommer tilbake.

Første skade på ti år
Med 124 mål på sine 170 Stabæk-kamper er det et berettiget håp om at han kan nettopp det. Likevel innrømmer svensken at han er en smule bekymret over den perioden han har vært igjennom.

- Jeg kan knapt huske sist gang jeg gikk glipp av en kamp på grunn av skade, men jeg tror det var en kamp for Landskrona mot Gais i 2000 eller 2001.

- Etter det har kroppet fungert som den skal, men i år fikk jeg først en strekk bak i høyre lår, og så smalt det på nytt i venstre lår på treningsleiren i Sverige her for et par uker siden. Egentlig har jeg kjent det litt mens jeg har kjørt bil, jeg får veldig vondt bak i låret når jeg kjører et stykke, men at det skulle bli på dette viset, hadde jeg ikke trodd, sier en frustrert Nannskog til Nettavisen.

Spent foran returen
For er det én ting Stabæk-spissen ønsker, så er det å snøre på seg fotballskoa igjen.

- Jeg har forsøkt å bidra så godt jeg kan når vi har hatt kampgjennomganger, men jeg har savnet garderoben og samholdet med gutta.

- Men forhåpentligvis kan jeg bidra med enda mer i Hviterussland i neste uke, smiler Nannskog lurt.

Dnepr Mongilevs forsvar er hermed advart.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere