*Nettavisen* Sport.

Derfor tror Dzeko på City-gull

GULLHÅPET LEVER: Edin Dzeko tror fortsatt på City-gull i Premier League. Her er han i duell med Liverpools Mamadou Sakho. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Bosnieren er klinkende klar på at City ikke har gitt opp.

Edin Dzeko husker godt at Manchester Citys gullsjanser ble tidlig avskrevet for to år siden. Det gir ham håp foran avslutningen denne sesongen.

For to år siden avsluttet City knallsterkt og passerte rivalen Manchester United og tok gull i serien i aller siste runde.

Tidlig i april den sesongen tapte de 0-1 for Arsenal og lå åtte poeng bak United. Da var det ingen som trodde at de kunne vinne.

I år er de sju poeng bak ledende Liverpool, men har spilt to kamper mindre enn serielederen. Onsdag kveld tar de mot nedrykkstruede Sunderland på hjemmebane.

Det skjer bare tre dager etter 2-3-tapet for Liverpool på Anfield.

- Det er for tidlig å si om det tapet ble utslagsgivende, fordi vi fortsatt har seks kamper igjen å spille. Liverpool og Chelsea har begge kun fire igjen, sa Dzeko, vel vitende om at opp til Chelsea på 2.-plass skiller det fem poeng.

– Folk snakker om press, men det har ikke noe å si. Det handler om å vinne flest kamper mot slutten av sesongen. Jeg føler at det kan gå veien, akkurat slik det gjorde for to år siden, mente angriperen.

Kommende mandag skal City opp mot West Bromwich Albion.

Edin Dzeko ble tysk mester med Wolfsburg i 2009.

Dzeko står med elleve scoringer i serien denne sesongen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag