*Nettavisen* Sport.

Derfor tror Solskjær på ny Celtic-nedtur

GLEDER SEG: Ole Gunnar Solskjær ser frem til torsdagens møte med Celtic. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær i angrepsposisjon før returmøtet med Ronny Deilas Celtic.

GLASGOW (Nettavisen): Med seier mot Celtic torsdag, vil Molde mest være klare for neste runde i Europa League.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har stor tro på at de vil klare å vinne mot Celtic nok en gang, men han vet at det blir tøft.

Men han frykter ikke Celtic på hjemmebane. Et sted hvor atmosfæren overgår de fleste andre stadioner under kamp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fryktløs Solskjær
- Jeg tror ikke det (frykter Celtic), da hadde jeg hatt tre sikkerhetsvakter rundt meg. Jeg frykter ingenting i fotball, sier Solskjær smilende til Nettavisen.

Celtic er nødt til å vinne torsdag om de skal ha en sjanse til å gå videre fra gruppespillet i Europa League.

Solskjær regner med at de vil bli presset bakover fra start av.

- Celtic på hjemmebane, vi møter et lag som har funnet formen. Ronnys lag har siden sist vi møttes scoret masse, vunnet tre kamper og de må vinne denne for å ha en sjanse til å gå videre, forklarer Molde-manageren.

Han vet hva som venter dersom de klarer nok en skalp torsdag. Da venter det flere kamper ute i Europa over nyttår.

Han håper bare spillerne klarer å bruke presset og det trykket som kommer til å møte dem fra Celtic-fansen til noe positivt.

- Noen ganger er det en god posisjon å være i. Mine spillere kan nyte atmosfæren, og vi har ikke noe press til å vinne kampen. Men om vi gjør det, så er vi videre. Det er en fantastisk gulrot for oss, sier Molde-manageren.

Saken fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

IKKE OVERRASKET: Vegard Forren sier han langt i fra er overrasket over at Molde har gjort det så godt mot europeisk motstand. Her feirer han 2-0-scoringen mot Celtic for to uker siden. Foto: Peter Cziborra (Reuters / NTB scanpix)

Forren ikke overrasket
Vegard Forren gleder seg stort til å spille foran et nesten fullsatt Celtic Park.

- Vi har respekt for Celtic hjemme, men vi har god selvtillit i gruppa. Vi vet vi kan slå alle, og vi ser frem til kampen og håper vi får til en god prestasjon, for da vet vi at vi får ett eller tre poeng, sier Forren.

Han er ikke overrasket over at Molde har gjort det såpass sterkt i Europa League, og at de topper gruppa etter tre kamper.

- Vi har alltid trodd på oss selv. selvsagt, syv poeng på de tre første kampene er veldig sterkt. Vi har fortjent det, for vi har vært veldig gode så langt. Men det er tre kamper igjen, og vi har en god sjanse igjen i morgen og vi skal nyte kampen, forklarer midtstopperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.