RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor vraket han Liverpool

NY KLUBB: Xherdan Shaqiri har signert for Inter.
NY KLUBB: Xherdan Shaqiri har signert for Inter. Foto: Guenter Schiffmann (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En telefonsamtale overbeviste stjernen.

Tidlig i dette overgangsvinduet har sveitsiske Xherdan Shaqiri vært en mye omtalt mann. Nylig ble det klart at han skal spille på lån i italienske Inter.

Vingen var ønsket av en rekke klubber, blant annet flere i Premier League, men valgte til slutt Serie A. Han skrev fredag under på en kontrakt.

Den strekker seg over fire og et halvt år. Det ble først meldt at Shaqiri kom til Inter på lån, men dette viste seg å ikke være helt korrekt informasjon.

- Inter kan bekrefte at Xherdan Shaqiri nå er Inter-spiller. Sveitseren har skrevet under på en fire og et halvt år lang kontrakt, som strekker seg ut sesongen 2019, opplyste klubben i en pressemelding fredag.

Nå avslører Shaqiri hvorfor han valgte den italienske storklubben.

- Trener Roberto Mancini ringte meg og ga klar beskjed om at han ville ha meg. Jeg er veldig glad for å jobbe med ham, sier Shaqiri ifølge Daily Mail.

Shaqiri sier at de var denne telefonsamtalen med Mancini som overbeviste ham om å velge Inter framfor klubber som Liverpool, Everton og Stoke.

23-åringen har allerede trent med sine nye lagkamerater og fikk ifølge Daily Mail en tøff start på Inter-karrieren, da Mancini kjørte flere fysiske tester.

Shaqiri sier han håper Inter kan kvalifisere seg til Champions League.

- Jeg er veldig glad for at jeg valgte Inter. Målet er Champions League, det er klart. Jeg vil ikke snakke noe mer om Bayern München nå. Jeg er bare glad for å være i Inter og tror jeg kan nå målene min her, sier vingen.

Inter signerte nylig også Lukas Podolski fra Arsenal på lån.

- Jeg tok en prat med Podolski før jeg tok klubbvalget. Jeg liker byen og jeg liker alt her. Forza Inter! Jeg har sagt farvel til lagkompisene i Bayern og alt er i orden der, forteller sveitseren videre.

Inter har hatt en tung sesong i serie A så langt og ligger nede på 12.-plass i ligaen. Opp til Lazio på tredjeplass er det åtte poeng som skiller.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere