RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Desailly kan bli sjef for VM-helter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Stopperlegenden blir trolig landslagssjef.

Ghana leverte en meget solid turnering i Sør-Afrika denne sommeren, og var svært nære ved å ta seg helt til en semifinale i mesterskapet. Bare en hands fra Uruguays Luis Suarez og et brent straffespark fra Asamoah Gyan sto i veien for afrikanerne.

Dette skjedde under ledelse av kroatiske Milovan Rajevac, men mannen som også ledet nasjonen til finalen av Afrika-mesterskapet trakk seg fra jobben som sjef tidligere i uken.

Nå er den tidligere AC Milan-kjempen Marcel Desailly den store favoritten til å overta jobben, melder nyhetsbyrået Reuters.

- Alle, fra statsministeren til fotballforbundet, virker å være positive til min søknad. Jeg er tilgjengelig. Nå handler det om å bli enige om en kontrakt, og diskutere hvordan vil skal jobbe sammen, sier franskmannen ifølge avisen L'Equipe.

Desailly la opp som spiller tilbake i 2006, etter en lang karriere der han spilte for klubber som Olympique Marseille, AC Milan og Chelsea. Han fikk 116 landskamper for Frankrike og ble verdensmester i 1998 og europamester i 2000.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere