RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det er ikke rart fansen elsker denne mannen

JUBLER FOR MÅL: Evertons skotske spiss Steven Naismith feirer scoring rett før pause.
JUBLER FOR MÅL: Evertons skotske spiss Steven Naismith feirer scoring rett før pause. Foto: Lindsey Parnaby (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Steven Naismith treffer blink både på og utenfor banen.

LEICESTER - EVERTON 2-2:

Den 27 år gamle skotten Steven Naismith er i starten av sin tredje sesong i den blå drakten til Everton. Det kan bli hans beste.

De to foregående sesongene endte han med flere kamper som innbytter enn fra start, men lørdag var han på plass da dommer Mike Jones blåste i gang kampen mot Leicester på King Power Stadium.

Naismith skapte overskrifter da det for to uker siden kom fram at han har kjøpt inn kampbilletter som skal doneres til arbeidsledige i Liverpool.

Liverpool er en by som sliter med høy arbeidsledighet og har gjort det i mange år nå.

- Jeg er klar over at det er mange som, uten skyld, er arbeidsledige i Liverpool og sliter med å finne seg en jobb. De har kanskje ikke råd til å kjøpe billetter. Jeg tenkte at dette kunne være en liten gest for å hjelpe dem som er i denne situasjonen, forklarte Naismith ifølge The Guardian.

- Hver dag føler jeg meg heldig som har fått de mulighetene og den livsstilen som min jobb som fotballspiller har gitt meg og familien min. Jeg føler også at jeg er i en posisjon hvor jeg kan hjelpe andre.

Naismith hjelper ikke bare fansen utenom kampene. Lørdag gjorde han fansen ekstatisk ved å score for Everton rett før pause mot Leicester. Målet ga Everton ledelsen 2-1.

Aiden McGeady ga merseysidelaget ledelsen etter 20 minutter spill, men Jose Leonardo Ulloa utlignet rett etterpå for Leicester.

Målet til Naismith kom i kampens 45. minutt, etter at den fryktede duoen Leighton Baines og Steven Pienaar kombinerte på venstrekanten før ballen endte hos skotten, som kunne bredside ballen i mål.

Fire minutter før slutt utlignet Chris Wood til 2-2 for Leicester. Det endte dermed med poengdeling mellom Leicester og Everton.

- Vi burde ha vunnet kampen. Vi ledet to ganger, og hvis jeg skal kritisere noe, blir det at vi burde ha gått etter den tredje scoringen, sier Evertons manager, Roberto Martinez, via klubbens Twitter-konto.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere