*Nettavisen* Sport.

«Det har vært en lang tur og det har vært tøft»

Foto: Ørjan Håland/brann.no

Carl-Erik Torp sendte hilsen fra sykesenga.

02.10.11 19:02

Før oppgjøret mellom Brann og Vålerenga i Bergen søndag kveld, fikk publikum en videohilsen fra Carl-Erik Torp på storskjermen.

Det var mange følelser i sving, da spilleren som sist serierunde fikk hjertestans i spillertunnelen under oppgjøret mot Sogndal dukket opp med sin hilsen fra sykesenga.

Se Torps hilsen her

- Skulle gjerne vært der
«Hallo, alle sammen. Jeg skulle gjerne vært der hos dere nå. Det har jeg ikke muligheten til. Jeg skal se kampen fra senga, og håper at det blir en flott opplevelse», sa han.

«Det har vært en lang tur dette, og det har vært tøft. Men ting har blitt som det har blitt, og jeg er utrolig glad for å være her, og være her med min nærmeste familie»

«Og ikke minst å kjenne på all den støtten og kjærligheten som har blitt kastet rundt meg. Det er jeg utrolig takknemlig for», fortsatte Brann-spilleren.

- Beste fotballfamilie
27-åringen virket ved godt mot, da han henvendte seg til Brann-publikumet. Alles hoder var vendt mot skjermen, da Torp snakket.

«Jeg vet at vi ikke er verdens beste fotballnasjon. Men vi er den beste fotballfamilien. Det setter jeg utrolig stor pris på. Det håper jeg dere også gjør»

«Så håper jeg vi får en fin opplevelse de neste to timene, og at dere er med på å gi gutta den støtten de trenger».

«For min egen del blir det litt rart, men jeg gleder meg veldig til å komme ut herfra, treffe folk igjen og leve livet. God kamp», avsluttet Torp.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag