*Nettavisen* Sport.

«Det måtte jo bli sånn»

Foto: Andrew Yates (AFP/Skjermdump)

Espen Lundvall spådde 7-1 til Manchester United, og fikk se tipset slå til fra tribunen på Old Trafford.

28.11.10 09:26

Manchester United-supporteren Espen Lundvall er i England denne helgen, på fotballtur for å se hans lag ta imot Blackburn på «drømmenes teater».

Før kampen la Lundvall inn resultattipset på sin egen Facebook-profil: «Tar meg en tur på Old Trafford og ser United banke Blackburn 7-1.»

Og Lundvall går både Snåsamannen og blekkspruten Paul en høy gang. Christopher Sambas reduseringsmål syv minutter før slutt sørget for at det elleville tipset gikk rett inn.

Les også: Berbashow!

- Bare intuisjon
- Det var bare intuisjon. Jeg tenkte at Blackburn er dårlige, så det ville bli 7-1. Det var det som måtte bli resultatet, sier Lundvall til Nettavisen, på telefon fra Manchester der han feirer storseieren.

- Det var egentlig bare greit når Blackburn reduserte på slutten?

- Det var det. Vi holdt på å legge på til åtte mot slutten. «Nå ryker tipset», tenkte jeg, men det gjorde det jo ikke. Det er litt kult, ler United-supporteren.

Det eneste skåret i gleden er at han ikke satset penger på kjempetipset.

- Jeg vurderte å sette penger på bettingsjappa her på Old Trafford, men gjorde det ikke. Jeg skulle vel kanskje gjort det, jeg hadde kanskje fått noen kroner for det, forklarer Lundvall - noe etterpåklok.

«Attack, attack, attack»
Penger eller ikke: Supporterens tredje besøk på Old Trafford ble uansett en stor suksess.

- Det var helt magisk, det var kjempestemning hele tiden. Publikum skrek bare «attack, attack, attack», det var sinnssykt moro.

Og kanskje var det nordmannens besøk som inspirerte Dimitar Berbatov til å score hele fem mål, noe som var bulgarerens første nettkjenninger på elleve kamper.

Lundvall var nemlig også til stede da Wayne Rooney scoret fire mål mot Hull i januar i år.

- Og nå får jeg se Berbatov smelle inn fem. Det er gøy, ler han.

- Det måtte jo bli sånn
Berbatov ble altså den store helten for Manchester United, med fem av sju mål mot et Blackburn uten Morten Gamst Pedersen.

Målshowet startet allerede etter et drøyt minutt, og gjestene fra Lancashire ble statister i det som definitivt kan sies å være Manchester Uniteds beste forestilling på hjemmebane på lang tid.

Samtidig sørget seieren for at rødtrøyene troner på topp i Premier League.

Den ledelsen har de i minst et døgn, før Chelsea kan ta tilbake serieledelsen med seier over Newcastle i søndagens oppgjør på St. James' Park.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.