Det pinligste vi har sett på lenge

Foto: (YouTube)

Først dummer den danske fotballspilleren seg ut, så kommer han med tidenes mest latterlige forklaring.

24.04.12 14:27

Det var under Superliga-kampen mellom SønderjyskE og HB Køge at Køges Ronnie Bendtsen plutselig falt sammen i tilsynelatende smerte inne i feltet rett før en corner.

Løpende fra åstedet ble SønderjyskEs Quincy Antipas sett, og dommeren trakk opp det røde kortet.

Men i løpet av sekunder kunne TV-seerne se at det var en hårreisende gal avgjørelse. Antipas og Bendtsen stod og knuffet litt på streken, og Antipas ga en liten knuff rett før han løp av gårde.

Fikk behandling
Den lille siste lille knuffen brukte Bendtsen for alt det er verdt. Han kastet seg ned, holdt seg for ansiktet og vred seg i smerte. Og klarte å lure dommeren.

Samtidig som TV-seerne hadde fått med seg reprisen og dermed avslørt Bendtsens pinlige opptreden, lå han fortsatt å tok seg til ansiktet inne i målet. Ha måtte til alt overmål ut av banen for å få behandling.

Se opptrinnet her:

HTML EMBED

Dommeren i kampen, Michael Svendsen, har som seg hør og bør beklaget utvisningen i etterkant, og trukket den tilbake slik at Antipas ikke vil få noen utestengelse.

Hva som skjer med Bendtsen er derimot uvisst. Køge-spilleren har forsøkt å bortforklare det hele med at han bet seg i tungen.

- På TV-bildet ser det unektelig ut som om Ronnie tar seg til hodet etter å ha blitt dyttet i brystet, og det er selvsagt ikke greit. Ronnie har forklart i etterkant at han – etter å ha blitt dyttet – bet seg i tungen og leppen, og det gjør naturligvis vondt, sier sportsdirektør Per Rud i Købe til Sporten.dk.

Bet seg i tungen? Ja vel.

Risikerer straff
Det spørs om disiplinærkomiteen i Det danske fotballforbundet (DBU) biter på den. De skal i alle fall undersøke saken.

- Vi har fått en rapport fra dommer Michael Svendsen, og den vil vi kikke på, men det har vi fortsatt ikke gjort, sier Jens Hjortskov i DBU.

Selv om dommer Svendsen tar selvkritikk for ha blitt lurt, er han krystallklar på hva han synes om Ronnie Bendtsens oppførsel.

- Hvis jeg kan si det uten å pakke det inn, så synes jeg at den som gjør den største feilen er Ronnie Bendtsen. Jeg mener han bryter noen av de æreskodekser og moralske regler som finnes i fotball, sier Svendsen til sporten.dk.

SønderjyskE vant forøvrig kampen 2-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Filming

Mest lest på Sport

Annonsebilag