*Nettavisen* Sport.

Det svenske landslaget følger terrorangrepet i Paris

STINN BRAKKE: Sverige tar imot Danmark til playoff i EM-kvaliken lørdag kveld. Det er ventet omkring 50.000 fans til stede på Friends Arena.

STINN BRAKKE: Sverige tar imot Danmark til playoff i EM-kvaliken lørdag kveld. Det er ventet omkring 50.000 fans til stede på Friends Arena. Foto: Fredrik Sandberg (Scanpix)

Vet ikke hvilke konsekvenser det får for kampen mot Danmark.

14.11.15 10:16

Lørdag kveld tar Sverige imot Danmark til playoffkamp i kvalifiseringen til EM i Frankrike i 2016, og de om lag 50.000 billettene til matchen på Friends Arena i Stockholm er utsolgt.

Nå vurderer det svenske fotballforbundet situasjonen, etter at Stade de France i Paris ble rammet av det som trolig var flere selvmordsbomber under terroristangrepene i den franske hovedstaden sent fredag kveld, da Frankrike tok imot Tyskland til privatlandskamp i fotball.

- Vi vet fortsatt alt for lite. Vi følger utviklingen og samler ytterligere informasjon gjennom natten, sier kommunikasjonssjef i det svenske fotballforbundet, Niklas Bodell, til Aftonbladet en stund etter midnatt, natt til lørdag.

Han kan ikke svare på hvorvidt det vil bli satt i gang ekstra sikkerhetstiltak rundt kampen mellom de skandinaviske landene lørdag kveld.

- Vi må ha mer fakta på bordet før vi vet hvilke tiltak vi i så fall vedtar. Vi kommuniserer heller ikke hvilke sikkerhetsarrangementer vi har rundt våre kamper, sier Bodell, og forteller at han vil følge nyhetssendingene fra Paris

Neste års EM-sluttspill foregår nettopp i Frankrike, som også ble rammet av et terroristangrep i januar - da redaksjonen i satirebladet Charlie Hebdo ble angrepet av terrorister.

- Først og fremst skal vi kvalifisere oss for EM. Det er det sportslige perspektivet mitt i denne tragedien som har inntruffet i Paris. Jeg vil ikke spekulere i hvordan det senere kan påvirke EM-sluttspillet, sier Bodell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.