Gå til sidens hovedinnhold

Det tok ham tre år å komme over dette

Arséne Wenger mener han har fått en «ny spiller» i Aaron Ramsey.

Tre år er gått siden Stoke-stopper Ryan Shawcross brakk beinet på Arsenals Aaron Ramsey og fikk rødt kort etter en horribel takling.

Siden den fatale kampen har Shawcross og Ramsey spilt mot hverandre fire ganger, og søndagens kamp mellom Arsenal og Stoke blir ikke spesiell i så måte.

- Kommet over skaden
Det som er spesielt, skal vi tro Arsenal-manager Arséne Wenger, er at 22-åringen endelig har kommet over problemene han har slitt med siden den grusomme kvelden på Brittania.

- Det tok ham lang tid å komme over skaden, og spesielt når det gjaldt dueller og kamp om ballen. Han var skeptisk i lang tid til å gå skikkelig inn i dueller, men nå er han over det, sier Wenger ifølge Sky Sports.

Denne sesongen har waliseren vært blant Arsenals beste spillere, og midtbanemannen har notert seg for to scoringer og én målgivende pasning på de fire første kampene.

Wenger forteller at han aldri mistet troen på unggutten, selv om han brukte tid på å komme seg opp på det nivået han innehar i dag.

- Han hadde en vanskelig periode forrige sesong, og noen begynte å bli utålmodig med ham. Han mistet selvtilliten, og noen ganger kan det hjelpe å gi dem litt hvile. Da kan de tenke på sitt eget spill, og komme sterkere tilbake. Det er det som skjedde med Aaron, sier Arsenal-sjefen.

- Blitt en målscorer
Også i Champions League har Ramsey storspilt for rødtrøyene i sesonginnledningen. Mot Marseille ble han matchvinner med sin scoring syv minutter før slutt denne uken.

- Nå scorer han mål, og jeg har alltid hatt troen på at han skal gjøre det. Han måtte bare bli bedre på avslutningsteknikk, for hvis du så kampene våre tidligere, var han hele tiden i gode posisjoner innenfor boksen. Han bommet som regel når han fikk sjanser, men der har han utviklet seg enormt, mener Wenger.

Franskmannen tror i tillegg at Arsenal-fansen bare kan vente seg en bedre og bedre Ramsey i tiden som kommer.

- Han har en stor motor, god moral og en besettelse om å bli bedre. Det er, naturligvis, en veldig fin ingrediens, sier Wenger.

P.S: Kampen mellom Arsenal og Stoke spilles søndag klokken 14.30, og dramatikken kan du naturligvis følge i vårt livesenter.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her