*Nettavisen* Sport.

Dette bekymrer svenskene før Danmark-duellen

VIL HA BEDRING: Underlaget på kamparenaen imponerer ikke Andreas Granqvist og de svenske landslagsspillerne før den første viktige playoffkampen mot Danmark.

VIL HA BEDRING: Underlaget på kamparenaen imponerer ikke Andreas Granqvist og de svenske landslagsspillerne før den første viktige playoffkampen mot Danmark. Foto: Stephen Pond (Getty Images)

Klager på eget gress før den store nabofeiden.

12.11.15 02:34

Lørdag møtes Sverige og Danmark på Friends Arena til første kamp i EM-omspillet.

Bare en av nasjonene kan komme seg til sluttspillet i Frankrike neste år, og begge skjelver ved tanken på at nabolandet skal snyte dem for plassen.

De to viktigste landskampene på lang tid for både Sverige og Danmark står for tur. Før oppgjøret i Solna i utkanten Stockholm, har det svenske landslaget vært ute å kjent litt på spilleforholdene. Inntrykket spillerne fikk av gressdekket kunne definitivt vært bedre.

- Matta ser litt lapppet ut, sier midtstopper Mikael Antonsson til Aftonbladet, og får støtte av forsvarskollega Andreas Granqvist.

- På noen treninger har den vært bra, men nå sist slapp gresset litt. Det er typisk før et playoff, men de har likevel gjort en god jobb. Akkurat nå er gressmatta litt løs, men forhåpentligvis setter den seg, uttaler Granqvist.

Årsaken til de løse baneforholdene på Friends Arena er trolig at et arrangement med såkalte monstertrucker foregikk der forrige helg.

Dermed kunne man ikke legge en ny gressmatte på spilleflaten før mandag denne uka.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.