Gå til sidens hovedinnhold

Dette elsker Modric å høre

Tottenham-fansen er kanskje ikke like begeistret.

Denne uken gikk Gareth Bales agent ut og innrømmet at det er et problemet at Tottenham ikke er kvalifisert for Champions League spill kommende sesong.

Fansen frykter at stjernespillerne vil forsvinne som følge av at klubben ikke klarte å kvalifisere seg for verdens gjeveste klubbturnering.

- Følges av Barcelona
Lørdag kunne Spanias assistent Paco Jimenez avsløre at Barcelona holder et øye med Luka Modric, som er en av Tottenhams mest ettertraktede spillere. Kroaten innrømmer at han lar seg friste.

- Selvfølgelig. Jeg elsker å høre slike ting, men det motiverer meg bare til å spille enda bedre og vise at jeg kan være enda farligere, sier Modric til Goal.com.

Kroatia er avhengig av poeng i møte med Spania for å være sikret videre avansement i Gruppe C.

- Dette er kampen hvor vi virkelig kan vise hva vi er laget av. Vi er overbevist om at vi kan nå kvartfinalen.

Tottenham-stjernen er imidlertid fullstendig klar over at det er spanjolene som trolig vil styre kampen og holde ballen mesteparten av tiden.

- Det er en stor utfordring for oss å møte et lag som Spania. Selvfølgelig kommer de til å kontrollere ballinnehavet, og hvor lenge er sannsynligvis opp til dem.

Hyller lagkameraten
De fleste ser på Spania som soleklare favoritter i kampen, men Modric vet at Kroatias muligheter vil komme i løpet av 90 minutter.

- Vi må jobbe hardt på midtbanen, forsøke å blokkere spillet deres og trykke dem så langt vekk fra målet vårt som mulig.

- Som jeg har sagt tidligere, er jeg overbevist om at vi vil ha være perioder i kampen. Det betyr at vi kommer til å produsere noen sjanser, og vi må ta vare på en av dem.

Midtbanemannen er fornøyd med mesterskapet så langt og er spesielt imponert over det Mario Mandzukic har levert på topp.

- Mario er fantastisk. Han er rask, eksplosiv, en spiler som kan score fra i de vanskeligste situasjoner, men det er viktig å gi ham sjanser til å score.

Spania møter Kroatia i den siste gruppespillkampen i Gruppe C mandag klokken 20.45.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley