RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sang Tan / Ap / NTBscanpix

Dette er Arsenals store problem

Sist oppdatert:
Arséne Wenger innrømmer at ikke alt er som det skal.

Arsenal tapte søndag sin fjerde av fem kamper mot topp 3 i Premier League denne sesongen.

Akkurat som mot Manchester City en uke tidligere, havnet The Gunners under med to mål, før de våknet opp og begynte å spille fotball.

I etterkant av kampen gikk Theo Walcott ut og sa at spillernes store problem var at de ikke hadde stor nok tro på egne ferdigheter.

Innstilling
Det er manager Arséne Wenger enig i.

- Jeg må si meg enig med ham, vi har ikke råd til å gå inn i kamper med den innstillingen vi har gjort i det siste, sier Wenger ifølge Independent.

Mot Chelsea fikk Arsenal to mål i fleisen i løpet av den første omgangen, men slo tilbake med en god andre og klarte nesten å hente inn forspranget.

- Spillerne mine er altfor respektfulle ved inngangen til de store kampene. Først når kampen i realiteten er tapt, begynner vi å spille slik jeg vet vi kan. Det er noe vi må endre kjapt, fortsetter Arsenal-manageren.

Ikke råd
Denne sesongen har Arsenal kun tatt et poeng i sine foreløpige fem oppgjør mot Manchester-lagene og Chelsea, og Wenger innrømmer at det er en skummel trend.

- Det vært en trend denne sesongen, ja. I fjor var vi langt bedre i toppkampene, så jeg skjønner ikke hva som har skjedd. Etter de siste to tapene, er det i alle fall klart at vi ikke har råd til å tape mange flere poeng, forteller han.

Onsdag kveld tar Arsenal imot West Ham på Emirates Stadium, og ettersom gjestene ikke kan sies å være noe absolutt topplag, bør ikke Wengers gutter ha noe problemer med feil innstilling til akkurat denne kampen.

Kampen har avspark 20.45 og kan naturligvis følges på NaLive.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere