RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SNART TILBAKE: Manchester City-spiss Sergio Agüero.
SNART TILBAKE: Manchester City-spiss Sergio Agüero. (NTB scanpix)

Dette er dårlig nytt for Liverpool

Sist oppdatert:
Men veldig bra nyheter for Manchester City.

Superspissen Sergio Agüero har vært ute med skade en periode, men nå regner spissen å være tilbake på banen for klubblaget 21. november.

Da kommer Liverpool på besøk til Etihad. Agüero har vært i kanonform de kampene han har spilt denne sesongen og dermed må Jürgen Klopps forsvarsmenn regne med at det kan bli en travel dag i Manchester.

Agüero pådro seg en lårskade under landslagsoppdrag med Argentina i oktober, men nærmer seg nå altså et comeback i den lyseblå drakten.

Det bekrefter spilleren selv, ifølge The Mirror.

- Jeg er ikke langt unna nå. Fysisk er jeg bra nå og jeg har holdt meg i bra form under hele skadeperioden, forteller argentineren.

- Jeg må fortsatt jobbe hardt den kommende uken, men jeg håper å få trene med resten av laget snart og målet er å spille mot Liverpool.

Agüero dunket blant annet inn fem mål på 20 minutter i et møte med Newcastle tidligere denne sesongen og sto med syv mål på fire kamper før han ble skadet. Nå tror 27-åringen målformen vil fortsette.

- Jeg skal ta det sakte og ikke stresse, men jeg nærmer meg kampform. Det er en god følelse når målene renner på, spesielt når du scorer fem mål i samme kamp, men det viktigste er selvsagt at laget vinner, sier han.

- Alle kamper er forskjellig, så nå fokuserer jeg mest på å komme tilbake på banen. Forhåpentligvis blir det en del mål, også, sier Agüero.

Manchester City topper Premier League etter 12 runder med 26 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere