*Nettavisen* Sport.

Dette er Forrens drømmeovergang

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Vegard Forren snakker ut om overgangsryktene.

14.01.13 11:54

Vegard Forren har i flere uker blitt koblet til en mengde utenlandske toppklubber.

To uker ut i overgangsvinduet har det likevel ikke skjedd noe konkret rundt Moldes stopperbauta, noe han selv har vært med å bidra til.

Tidligere ble det nemlig kjent at Forren takket nei til belgiske Club Brügge og han har ifølge Romsdals Budstikke også takket nei til klubber i Tyskland og Russland. Nå forklarer han selv hvorfor.

Styr og kok
- Jeg utelukker ikke andre ligaer, men har sagt at jeg har lyst til England. For meg er Premier League den beste plassen å spille fotball. Det er det vi jobber mot nå. Hvis det ikke blir noe der, fortsetter jeg sannsynligvis i Molde. Det blir en ny spennende sesong i Europa, og det er ikke noe problem for meg å ta et halvt år eller ett år til i Molde, sier Forren til Romsdals Budstikke.

Han forteller også at det har vært mye «styr og kok», og at han har måttet vende seg til å være omringet av langt mer mas enn tidligere. Såpass mye har det blitt at han rett og slett ikke klarer å ha oversikt over hvordan situasjonen utvikler seg fra dag til dag.

Solid klubb
Men drømmen er altså spill i Englands toppdivisjon, uten at Forren av den grunn vil kaste seg på første og beste mulighet.

– I utgangspunktet ser jeg på alle klubber i Premier League som interessante, men det er selvfølgelig en fordel om laget ikke står i fare for å rykke ned. Og treneren bør helst sitte trygt, slik at ikke forutsetningene forandrer seg over natta, forteller Forren til Romsdals Budstikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.